БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Момент еврики. Ага-реакції, творчий інсайт і мозок (Джон Куніос, Марк Біман)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Момент еврики. Ага-реакції, творчий інсайт і мозок
Автор(и): Джон Куніос, Марк Біман
Видавництво: "#книголав", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The Eureka Factor: Aha Moments, Creative Insight, and the Brain" by John Kounios, Mark Beeman

Звідки беруться неймовірні ідеї? Що відбувається в людському мозку під час пошуку варіантів розв’язання проблеми? Як формуються інсайти і як можна збільшити шанси на їх виникнення?

У книжці «Момент еврики» Джон Куніос і Марк Біман пояснюють, як саме виникають ідеї і що їх стимулює. Ви дізнаєтесь, як різні життєві обставини та умови впливають на те, чи приходить до вас осяяння, а також — чи корисне воно і як краще його задіяти. Книжка виходить за рамки стандартних наукових принципів, щоб запропонувати по-справжньому креативні методи для реалізації вашого творчого потенціалу.

Автори наводять переконливі історії з життя, щоб проілюструвати, як моменти ага-реакцій можуть бути ключовими факторами вашого життя. Завітайте на вечерю з Христофором Колумбом, зіграйте у бейсбол з режисером мультфільмів Діснея (Піксар), постійте за кулісами на концерті Елвіса, та багато іншого.


Про авторів:

Джон Куніос (John Kounios) — доктор філософії, професор психології та засновник докторської програми "Прикладні когнітивні та мозкові науки" у Дрексельському університеті. Він опублікував дослідження з когнітивної нейронауки щодо інтелекту, творчості, вирішення проблем, памяті та хвороби Альцгеймера. Його дослідження було профінансовано Національним інститутом охорони здоровя та Національним науковим фондом.

Марк Біман (Mark Beeman) — професор психології в Північно-Західному університеті (Іллінойс, США), де вивчає мозкові процеси творчого пізнання, настрій, що впливає на увагу і пізнання, а також діяльність лівої та правої півкуль мозку в цих процесах.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=100


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua