БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Капітал у XXI столітті (Тома Пікетті)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Капітал у XXI столітті
Автор(и): Тома Пікетті
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (фр.): "Le capital au XXIe siècle" de Thomas Piketty

Кому буде належати світ наприкінці XXI століття? Якими є механізми накопичення і перерозподілу багатства у світі? Чи мав рацію Карл Маркс, обіцяючи «неминучу загибель» капіталізму? На ці та інші запитання автор шукає відповіді у книзі. Пікетті жодним чином не претендує на беззаперечність своїх ідей.

На прикладі Європи і США він розглядає концепції розвитку капіталу від ХVІІІ століття й до сьогодні. Усі свої ідеї підкріплює розрахунками, елементарними та усім зрозумілими формулами, навіть прикладами з класичного та сучасного мистецтва.

Чому ця книга:

Книга буде корисною підприємцям, економістам, держчиновникам, а також усім, кому цікаво зрозуміти причини економічної нерівності, яка, безумовно, є і в українському суспільстві.

Книга видана також російською — "Капитал в XXI веке"


Про автора:

Тома́ Пікетті (Thomas Piketty) — французький економіст, професор Вищої школи соціальних наук і Паризької школи економіки, оглядач газет Liberation та Le Monde. Світову популярність здобув завдяки своїм дослідженням причин і наслідків економічної нерівності у світі. Пікетті відмовився від ордену Почесного легіону 2015 року, аргументуючи це тим, що уряду краще займатися зростанням економіки, а не присуджувати нагороди.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1863


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua