БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Почни з «Чому». Як великі лідери надихають до дії кожного (Саймон Сінек)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Почни з «Чому». Як великі лідери надихають до дії кожного
Автор(и): Саймон Сінек
Видавництво: "Основи", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Start with Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action" by Simon Sinek

Чому одні люди прогресивніші, впливовіші та успішніші, ніж інші? Чому інновативні підприємства здобувають любов численних клієнтів? Найвпливовіші світові лідери, стверджує Саймон Сінек, думають, діють і спілкуються подібно — і це цілковита протилежність тому, як це роблять усі решта. Такі діячі, як Мартін Лютер Кінг-молодший, Стів Джобс, брати Райт, можливо, не дуже схожі, але усі вони починали з «Чому».

Ця книжка — про природну модель мислення, дії та спілкування, завдяки якій лідер надихає тих, хто поряд. Кожен здатен цьому навчитися. Трохи дисципліни — і будь-який працівник (чи навіть підприємство!) зможе стати джерелом натхнення для інших, вести за собою, просувати ідеї та бачення у своєму середовищі та поза його межі. Книга написана на основі біографій реальних людей та історій розвитку компаній, які реалізували цю модель. Усі вони починали з «Чому».

Книга видана також російською — "Начни с вопроса «Почему?». Как выдающиеся лидеры вдохновляют действовать"


Про автора:

Саймон Сінек (Simon Sinek) — маркетинговий консультант, мотиваційний спікер і письменник, автор кількох популярних бізнес-книг на тему лідерства та досягнення цілей. Творець концепції надихаючого лідерства (так званого "золотого кільця" — The Golden Circle), якій, за твердженням Сінека, слідують всі успішні світові компанії і бізнес-лідери. Співпрацював з організацією Count Me In, член правління директорів некомерційного проекту Danspace Project. Веде курс лекцій зі стратегічних комунікацій в Колумбійському університеті.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Саймон Сінек):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1873


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua