БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Перевага. У чому сила корпоративної культури (Патрік Ленсіоні)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Перевага. У чому сила корпоративної культури
Автор(и): Патрік Ленсіоні
Видавництво: "Наш Формат", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The Advantage: Why Organizational Health Trumps Everything Else In Business" by Patrick Lencioni

Патрік Ленсіоні описує, як корпоративна культура може стати найбільшою перевагою будь-якої компанії. Ця ідея проста, доступна й не потребує великих витрат. Але саме вона забезпечує потрібне середовище для розвитку стратегії, обігу фінансів, ефективної роботи маркетингу й застосування технологій.

У книжці автор наводить практичні поради та приклади з досвіду різногалузевих компаній, із якими він працював. Ленсіоні розповідає, як створити згуртовану команду менеджерів, мотивувати працівників, разом досягати спільної мети й навчитися бути відвертими одне з одним. Щоб створити злагоджену команду в організації, на думку автора, потрібно зробити чотири кроки. Про них Ленсіоні детально й на прикладах розповідає в «Перевазі».

Книга стане в пригоді менеджерам різного рівня, які прагнуть зробити роботу команди ефективнішою. А також тим, хто тільки планує розпочати власну справу.


ЦИТАТИ ˅
Більшість компаній залучають лише незначну частку доступних їм знань, досвіду і розумового капіталу, зате здорові — використовують ці ресурси практично на сто відсотків.

* * *

Засаднича відмінність між успішними й посередніми або неуспішними лідерами дуже мало залежить (якщо взагалі залежить) від того, що вони знають чи наскільки вони розумні. Проте вона величезною мірою корелює з тим, наскільки вони морально здорові.

* * *

Лише поодинокі організації вкладають у це достатньо часу й зусиль, та й ті беруться до справи зі значно меншою наполегливістю, ніж потрібно.

* * *

Коли менеджери з’ясують для себе, що таке організаційне здоров’я, і навчаться правильно застосовувати дане поняття, це надасть можливість справжніх покращень і конкурентних переваг, якої не надає жодна інша складова бізнесу. І це правда.


Про автора:

Патрік Ленсіоні (Patrick Lencioni) — засновник та президент консалтингової компанії The Table Group, яка спеціалізується на організаційному здоров’ї та розвитку команди. Як консультант він працював із тисячами керівників — від бізнесменів зі списку Fortune 500 до представників середнього бізнесу та стартаперів. Газета The Wall Sreet Journal назвала Патріка Ленсіоні «одним із найбільш затребуваних спікерів Америки». Ленсіоні написав 11 бізнес-книжок сумарним накладом понад 5 мільйонів примірників, зокрема бестселер «П’ять вад у роботі команди». Його книжки перекладено на 30 мов.


Зміст:


Фрагменти:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Патрік Ленсіоні):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2036


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua