БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Управлінські лайфхаки (Ігор Чернешенко)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Управлінські лайфхаки
Автор(и): Ігор Чернешенко
Видавництво: "Брайт Букс", — 2016

Опис:

Використовуючи власний досвід, надбання клієнтів та власну практику консультанта, автор вирішив зібрати в одній книзі поради й ідеї, які зможуть допомогти керівникам-початківцям в управлінні компаніями. Це не шаблони, які необхідно наслідувати, а будівельний матеріал, використовуючи який ви зможете розробити власні проекти, утілити свої плани.

Управління — це поєднання технічних рішень і творчого підходу. Ця книга спрямує вас на прийняття правильних технічних рішень. Питання їх вибору, поєднання й утілення в життя — це ваша творчість, виявлення вашого характеру, знань і вмінь. Ця книга може озброїти вас інструментами, які зроблять вашу роботу більш успішною й легкою.


Про автора:

Ігор Чернешенко — директор компанії «Бізнес Ефішенсі». Спеціалізується на підвищенні рентабельності компаній за рахунок усунення відкатів у закупівлях, зменшенню витрат на ведення бізнесу, а також розробці та втіленні систем контролю витрат. Економіст за фахом, має досвід роботи з міжнародними компаніями в галузі фінансового контролінгу та оптимізації витрат.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2041


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua