БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Поведінкова економіка. Як емоції впливають на економічні рішення (Річард Талер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Поведінкова економіка. Як емоції впливають на економічні рішення
Автор(и): Річард Талер
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Misbehaving: The Making of Behavioral Economics" by Richard H. Thaler

За класичною економічною теорією, люди діють раціонально. Та й самі ми схильні думати, що ухвалюємо рішення з максимальною вигодою для себе. Однак нашим вибором часто керують емоції, і Річард Талер на основі численних досліджень та прикладів із життя переконає вас у цьому. Яких помилок ми як споживачі припускаємося щодня? За яких обставин ми більше схильні до ризику та як ефективно заощаджувати кошти? Про розумні капіталовкладення, гіпотезу ефективного ринку, фреймінг, про наші упередження та самоконтроль він розповідає не лише зрозуміло та цікаво, а й навіть із гумором.

Чому ця книжка

Річард Талер доступно розкриває психологію ухвалення рішень і пояснює, як завдяки поведінковій економіці зробити світ кращим.

Для кого книжка

Для всіх, хто цікавиться поведінковою економікою та психологією, зокрема процесом прийняття рішень. Для бізнесменів, маркетологів, державних управлінців, політиків, працівників соцслужб.

Книга видана також російською — "Новая поведенческая экономика. Почему люди нарушают правила традиционной экономики и как на этом заработать"


Про автора:

Річард Талер — професор економіки та поведінкових наук Чиказького університету. Науковий співробітник Національного бюро економічних досліджень. Лауреат Нобелівської премії з економіки (2017) за ґрунтовний внесок у дослідження економічної поведінки та психології покупців. Був одним із радників Барака Обами. Автор економічних колонок для New York Times, а також п’яти книжок, зокрема «Поштовх. Як допомогти людям зробити правильний вибір».


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Річард Талер):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2183


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua