БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Сьоме чуття. Влада, багатство і виживання в епоху мереж (Джошуа Купер Ремо)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Сьоме чуття. Влада, багатство і виживання в епоху мереж
Автор(и): Джошуа Купер Ремо
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "The Seventh Sense: Power, Fortune, and Survival in the Age of Networks" by Joshua Cooper Ramo

Джошуа Купер Ремо, свого часу наймолодший редактор в історії журналу Time, експерт з Китаю, учень Генрі Кіссінджера й один з очільників компанії Kissinger Associates, у своїй третій книжці «Сьоме чуття» запрошує нас розділити з ним амбітне завдання: збагнути суть нашої доби. На його думку, епоха, в яку ми зараз тільки вступаємо, відрізнятиметься від наших днів так само, як доба Просвітництва відрізнялася від Середньовіччя, і лише ті, хто володіють так званим «Сьомим чуттям», не залишитимуться на узбіччі історії.

Ми вже живемо у світі нової влади — влади мереж, водночас розпорошеної і сконцентрованої. Зі своїми викликами та перевагами, мережева влада не є безпечнішою від звичних ієрархічних моделей, і ми можемо стати свідками народження нового деспотизму.

На сторінках книжки можна знайти не один привід злякатися, але Ремо залишає нам простір і для оптимізму, а також доволі несподівані пропозиції та відповіді на виклики нової епохи наприкінці цієї надзвичайно сміливої, повної приголомшливих відкриттів навіть для досвідчених читачів науково-популярної літератури, книжки-бестселера.

Книга видана також російською — "Седьмое чувство. Как прогнозировать и управлять изменениями в цифровую эпоху"


Про автора:

Джошуа Купер Ремо (Joshua Cooper Ramo) — со-CEO і заступник голови Kissinger Associates. Знавець мандаринського мови, в 2002-му році він переїхав до Пекіна. Входить до ради директорів Starbucks і FedEx. Ремо — експерт із Китаю, якого журнал New Yorker назвав "молодим протеже Генрі Кіссінджера", автор терміну «Пекінський консенсус».


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2223


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua