БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Державне багатство народів (Даг Деттер, Стефан Фьольстер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Державне багатство народів
Автор(и): Даг Деттер, Стефан Фьольстер
Видавництво: "Видавництво Старого Лева", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "The Public Wealth of Nations: How Management of Public Assets Can Boost or Bust Economic Growth" by Dag Detter, Stefan Fölster

Органи державної влади у всьому світі володіють державними активами на мільярди доларів (від корпорацій до лісів та історичних пам’яток). Велике національне багатство в більшості країн перевищує державний борг. У час управління фінансовими кризами, які викликають велике занепокоєння, національне багатство значною мірою ігнорують.

Даг Деттер і Стефан Фьольстер упевнені, що якісне управління державними активами може допомогти вирішити проблему боргу, а ще таке управління дасть більший прибуток, ніж загальні інвестиції в інфраструктуру світу (транспорт, енергетика, зв’язок). Автори книжки стверджують, що завдяки покращенню управління національним багатством можливо збільшити стандарти життя та зміцнити демократичні інституції у всьому світі.


Про авторів:

Даг Деттер (Dag Detter) — шведський спеціаліст з управління інвестиціями. Вичав китаєзнавство та ділове адміністрування в Лундському університеті. Поєднував на практиці принципи управління великої корпорації та міністерства. Зараз консультує інвесторів та уряди США, Європи та Азії.

Стефан Фьольстер (Stefan Fölster) — онук нобелівських лауреатів, президент Шведського інституту реформ. Має ступінь магістра після Гарварду та доктора філософії після Оксфорду. Вивчав економіку у Каліфорнійському університеті. Автор декількох книг з економіки.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2302


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua