БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Наснага. Побудувати культуру свободи та відповідальності за результат (Петті Мак-Корд)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Наснага. Побудувати культуру свободи та відповідальності за результат
Автор(и): Петті Мак-Корд
Видавництво: "КМ-Букс", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Powerful: Building a Culture of Freedom and Responsibility" by Patty McCord

Більшість компаній не вміють наймати на роботу, мотивувати чи створювати ефективну команду. І Петті Мак-Корд має право це стверджувати, адже їй вдалося впровадити унікальну і надзвичайно продуктивну культуру на Netflix, де вона працювала HR-директором.

Її підхід — це радикальна щирість у висловлюваннях на робочому місці, звільнення без жалю будь-якого працівника, що не підходить під нововиниклі потреби підприємства, і мотивація цікавою роботою, а не бонусами чи обіцянками.

Старі інструменти корпоративного HR — річні звіти продуктивності, політика утримання цінних кадрів і підвищення кваліфікації — часто виявляються колосальною тратою часу та ресурсів. Відкидаючи всі умовності та додаючи гострий гумор, авторка креслить власний шлях створення культури високої продуктивності та прибутковості.

Книга видана також російською — "Сильнейшие. Бизнес по правилам Netflix"


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Феєрично! Просвітницька мандрівка молодими компаніями, яка спирається на традиційність". — Рід Гастінгс (Reed Hastings), CEO Netflix

* * *

"Приваблива оцінка Петті Мак-Корд культури, яка зробила Netflix успішною, повинна бути обовязковою до прочитання для всіх, хто хоче, щоб їхній бізнес процвітав у ХХІ столітті. Природжена оповідачка Мак-Корд показує нам, як методологія Netflix, заснована на радикальній чесності, обговоренні абсолютно всього та невтомного зосередження уваги на майбутньому, може дозволити нам перемогти у ХХІ-му столітті. З «Наснагою» Мак-Корд кидає виклик, розважає та надихає, адже вона направляє, як ми можемо відкрити найкраще у собі та інших". — Аріанна Хаффінгтон (Arianna Huffington), засновниця і CEO Thrive Global


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2314


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua