БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Перфекціоністи. Як інженери створили сучасний світ (Саймон Вінчестер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Перфекціоністи. Як інженери створили сучасний світ
Автор(и): Саймон Вінчестер
Видавництво: "Vivat", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "The Perfectionists. How Precision Engineers Created the Modern World" by Simon Winchester

Саймон Вінчестер у своїй книжці простежує розвиток технологій від індустріальної до цифрової епохи, досліджуючи певний компонент — точність, — що є вирішальним чинником прогресу й одночасно перевагою та загрозою для нашого майбутнього.

Автор веде у подорож еволюцією технологій, розповідаючи про досягнення Джона Вілкінсона, Генрі Моудслі, Томаса Джефферсона й інших фундаторів науково-технічного прогресу. Аналізуючи історії їхніх тріумфальних відкриттів — від перших парових двигунів до телескопа «Габбл» та сучасних смартфонів — Вінчестер досліджує фундаментальне питання: чи може технологічне і природне співіснувати в суспільстві?


Про автора:

Саймон Вінчестер (Simon Winchester) — англо-американський письменник і журналіст. На шпальтах щоденної британської газети The Guardian він висвітлював численні важливі події у світі, включаючи криваву неділю та скандал «Вотергейт». Саймон Вінчестер автор більше десятка творів із наукової літератури, написав безліч статей про подорожі та експедиції у відомих журналах, таких як Condé Nast Traveler, Smithsonian і National Geographic.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2622


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua