БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Маркетинговий план на одну сторінку (Аллан Діб)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Маркетинговий план на одну сторінку
Автор(и): Аллан Діб
Видавництво: "Vivat", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "The 1-Page Marketing Plan: Get New Customers, Make More Money, And Stand out From The Crowd" by Allan Dib

Перший крок до успіху в мінливому світі бізнесу — це вдалий маркетинговий план, орієнтований на споживача. Що краще й детальніше вирозробите його, то легше і швидше збільшите свій прибуток.

«Маркетинговий план на одну сторінку» — це ті бізнес-стратегії, які справді працюють, і Аллан Діб може легко це довести. Він започаткував і розвинув багато підприємств у різних галузях, зокрема в IT, телекомунікаціях і маркетингу. Сьогодні його тактик дотримуються як світові акули бізнесу, так і власники невеликих компаній.

Ця книжка допоможе вам правильно позиціонувати свій продукт і бренд, залучити нових клієнтів і партнерів, а також вигідно вирізнятися з-поміж конкурентів і досягти неймовірного успіху.

Книга видана також російською — "Одностраничный маркетинговый план. Как найти новых клиентов, заработать больше денег и выделиться из толпы"


Про автора:

Аллан Діб (Allan Dib) — підприємець, бізнес-тренер і мотиваційний спікер. У різний час він організував кілька успішних стартапів у різних сферах. Один із його головних принципів роботи — бізнес повинен бути системним, але будь-які інструменти, які допомагають домагатися системності, повинні бути максимально простими.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2664


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua