БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Наввипередки. Як стати єдинорогом серед океану віслюків (Макс Лукомінський)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Наввипередки. Як стати єдинорогом серед океану віслюків
Автор(и): Макс Лукомінський
Видавництво: "Vivat", — 2020

Опис:

Чому одні продукти привертають нашу увагу, а інші ні? Чому одні компанії стають чемпіонами навіть на переповнених конкурентами ринках, а інші щодня ведуть боротьбу за виживання? Книжка не просто дає відповіді на ці запитання, але й розповідає, чому у вас більше не вийде перемагати конкурентів лише за рахунок хорошого продукту, а також пропонує низку практичних інструментів, які допоможуть виділитися з натовпу й завоювати серця клієнтів. Вона водночас надихає, висвітлює поширені помилки та спонукає відмовитися від застарілих підходів, щоб поглянути на світ бізнесу по-іншому.

Прочитавши цю книжку, ви дізнаєтеся про основи правильного підходу до вдосконалення й побудови успішного бізнесу, спираючись на приклади провідних українських компаній, а також практичний досвід автора, якого він набув, працюючи над власними і клієнтськими проєктами.

Цільова авдиторія:

Ця книжка для фахівців і професіоналів різних сфер діяльності, яких цікавить світ бізнесу та маркетингу. Для тих, хто зупинився за крок до запуску власного бізнесу, і для тих, хто керує бізнесом багато років. Для тих, хто шукає підказки, поради або прагне дістати відповіді на свої запитання щодо побудови успішного бізнесу. Для тих, кому цікаво, що лежить в основі успіху відомих брендів і як сучасні українські компанії стають видатними.


ВІД АВТОРА ˅
Мета цієї книжки — розповісти про правильний підхід до просування бізнесу, допомогти початківцям позбутися сумнівів і почати реалізовувати свої ідеї, а також допомогти підприємцям і маркетологам використовувати можливості просування своїх товарів і послуг набагато краще, легше й ефективніше із застосуванням перевірених підходів, тактик і стратегій, які засновані не на вгадуванні та інтуїції, а на дослідженнях, спостереженнях, аналізі, експериментах і висновках із минулого досвіду.

Місія цієї книжки полягає в тому, щоб зробити внесок у виховання більшої кількості успішних підприємців, які створюватимуть більше українських компаній світового рівня, сприятимуть створенню нових робочих місць, підвищенню доходів населення і зменшенню відтоку кадрів за кордон, а також покращенню загального добробуту всієї країни.

Сподіваюся, що ця книжка допоможе молодим підприємцям уникнути поширених помилок, а досвідченим — свіжим оком оцінити свій бізнес. Також маю надію, що викладені тут ідеї та думки стануть джерелом натхнення для всіх, хто залучений до роботи в українських компаніях. Адже малий і середній бізнеси, які мають стати головним фактором росту України, найбільше потребують допомоги і практичних порад, що допоможуть краще будувати бізнес.

У цій книжці я розмірковуватиму на різні теми з огляду на «ваш бізнес». Проте це геть не означає, що викладені ідеї стосуються лише власників компаній. Окрім підприємців, ідеї для розвитку «вашого бізнесу» або «вашої компанії» стануть у пригоді тим, хто працює в команді та хоче краще розуміти природу успішного створення та просування продуктів і на основі цього зробити внесок у загальний успіх колективу.

Ця книжка — узагальнення моїх ідей, знань і спостережень, які в мене вийшло накопичити за роки спілкування з підприємцями, запуску власних проєктів і співпраці зі стартапами з різних куточків світу.


Про автора:

Макс Лукомінський — маркетинг-директор компанії Evopaper і засновник блогу LaFounder.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2774


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua