БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Карго-маркетинг і Україна (Олексій Філановський)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Карго-маркетинг і Україна
Автор(и): Олексій Філановський
Видавництво: "Фабула", — 2021

Опис:

Ми живемо в країні, де переміг «карго-маркетинг» — маркетингу що спирається на міфи і фікції. Деяким бізнесам комфортно в обіймах цього культу, але рано чи пізно зіткнення реальності та міфології призводить до руйнівних наслідків. Олексій Філановський, відомий український маркетолог, на сторінках цієї книжки аналізує найпоширеніші бізнес-міфи і пропонує прості і прозорі методи та інструменти, що допоможуть налагодити справді ефективну роботу маркетингу.

Друга частина книги присвячена філософським проблемам маркетингу — зокрема тому, як він створює цінність, що задовольняє запити споживачів і сприяє процвітанню компаній. Спираючись на фундаментальні засади засвоєння інформації, автор ділиться власним багатим досвідом будівництва успішних брендів. Третя частина книжки пропонує читачеві зазирнути в недалеке майбутнє за допомогою вже наявних трендів, що в найближчі десятиліття радикально змінять суспільство, споживання і ринки.


Про автора:

Олексій Філановський пропрацював у маркетингу на топ-позиціях 17 років. За цей час йому довелося познайомитися з 17 різними ринками, попрацювати з 41 брендом, створити з нуля 14 торгових марок, багато з яких входили в рейтинг найдорожчих у країні. Він створив і реалізував 15 річних мультибрендових маркетингових стратегій, провів 125 комплексних рекламних кампаній, розробив 120 оригінальних дизайнів для продуктів і послуг. На рахунку автора — понад півтори сотні статей про маркетинг, опублікованих у різних популярних і спеціалізованих виданнях, які незмінно викликали неабиякий інтерес читачів і ставали своєрідними «хітами».


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Олексій Філановський):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2875


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua