БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Бліцмасштабування. Блискавичний шлях до побудови найдорожчих світових компаній (Рейд Гоффман, Кріс Є)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Бліцмасштабування. Блискавичний шлях до побудови найдорожчих світових компаній
Автор(и): Рейд Гоффман, Кріс Є
Видавництво: "Видавництво Старого Лева", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Blitzscaling: The Lightning-Fast Path to Building Massively Valuable Companies" by Reid Hoffman, Chris Yeh

Конкуренція у бізнесі в епоху мереж надзвичайно жорстка: всього за одну ніч хтось може збанкрутувати, а хтось — розбагатіти. Та водночас інтернет дарує нові, небачені можливості. Момент, коли компанія пропонує унікальний продукт на чітко окресленому ринку через надійний канал збуту — ідеальний, щоб удатися до стратегії бліцмасштабування, яка забезпечить гіперзростання бізнесу. В такий спосіб стартапи перетворюються на скейлапи — масштабні корпорації, які змінюють світ, торкаючись мільйонів або й мільярдів життів.

Рейд Гоффман, американський підприємець, венчурний капіталіст і співзасновник мережі LinkedIn, на прикладі знаменитих корпорацій зі сфери IT та інших царин — і стартапів, і усталених компаній — детально розповідає, коли і як слід удатися до бліцмасштабування. І наполягає: навіть кілька місяців вагань можуть бути вирішальними і визначити, яка компанія веде, а яка — доганяє. Компанії, що успішно реалізовують бліцмасштабування, задають темп прогресу в своїй галузі.

Цільова авдиторія:

Книжку адресовано всім, хто бажає очолити ці зміни — задля власного зиску та інтересів цілого суспільства.


Про авторів:

Рейд Гоффман (Reid Hoffman) — підприємець, інвестор, письменник. Співзасновник LinkedIn і партнер венчурної фірми Greylock Partners. Входив до ради директорів PayPal, одним із перших інвестував у Facebook.

Кріс Є (Chris Yeh) — підприємець, письменник і оратор. Написав разом з Рідом Хоффманом книгу The Alliance, що стала бестселером The New York Times.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Рейд Гоффман):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2883


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua