БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Перезавантаження. Лідерство й мистецтво зростання (Джеррі Колонна)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Перезавантаження. Лідерство й мистецтво зростання
Автор(и): Джеррі Колонна
Видавництво: "КМ-Букс", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Reboot: Leadership and the Art of Growing Up" by Jerry Colonna

Один із найпопулярніших коучів-практиків у світі, який отримав прізвисько «дресирувальник генеральних директорів» (Gimlet Media), пояснює, чому радикальне самопізнання має ключове значення для професійного успіху та здорових стосунків у всіх сферах життя.

Джеррі Колонна допомагає керівникам-початківцям укласти мир зі своїми демонами, психологічними звичками та поведінковими моделями, які допомогли їм досягти успіху — формуючи їх у висококваліфікованих людей. Зараз Джеррі став виконавчим тренером, ділиться своєю незвичною, але високоефективною сумішшю буддизму, терапії Юнгіана, щоб допомогти лідерам подолати власні психологічні травми.

Перезавантаження — це подорож радикального самозапитування, яке допоможе вам перелаштувати своє життя, перебираючи емоційний багаж, який стримує вас професійно та навіть особисто.

Джеррі навчив виконавчих директорів та їх найкращі команди реалізовувати свій потенціал, використовуючи сировину їхнього життя, щоб знайти сенс, створити здорові міжособистісні звязки та стати більш співчутливими та сміливими лідерами. У програмі «Перезавантаження» він надихає всіх на відповідальність за свій вибір та можливість справді досягти своїх мрій.

Робота не повинна нас знищити. Іноді нам потрібен шанс змінити цілі та відновити звязок із самим глибоким «Я»!


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2919


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua