БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри (Девід Рубенштейн)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри
Автор(и): Девід Рубенштейн
Видавництво: "Лабораторія", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "How to Lead: Wisdom from the Worlds Greatest CEOs, Founders, and Game Changers" by David M. Rubenstein

Які вони, справжні лідери? Та чим потрібно керуватися, аби досягти висоти?

Впродовж п’яти років Девід Рубенштейн спілкувався з відомими лідерами та лідерками про їхні життєві шляхи, ухвалення рішень, невдачі та зміни. У своїй книзі «Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри» автор зібрав найкращі інтерв’ю, а з ними — принципи та керівні філософії сучасних візіонерів, натхненників та інноваторів.

Як Джефф Безос і Білл Ґейтс всупереч усьому побудували світові технологічні імперії? Як Опра Вінфрі пройшла шлях від абсолютної бідності до статусу найбагатшої афроамериканки у США та, мабуть, найвідомішої ведучої у світі? Як Мелінді Ґейтс вдалося поєднати кар'єру та виховання трьох дітей, і стати однією з провідних активісток за права жінок у світі? Як Тім Кук услід за легендарним Стівом Джобсом побудував ще потужнішу компанію?

«Бути лідером» — унікальна можливість дізнатися, про що думають, чим керуються та як живуть лідери. Вона надихає не відступати, не здаватися та не зневірюватися у собі та своїх цілях. Книга наповнена надзвичайними історіями новаторів та агентів змін.

Чим хороша ця книжка:


ЦИТАТИ ˅

Про натхнення, яке дарує ця книжка

Звісно, щоб стати лідером, недостатньо прочитати книжку про лідерство. Однак історії найвідоміших лідерів сучасності засвідчують, як лідерство розвивається протягом життя і кар’єри. Багато героїв цієї книжки мали на старті не більше, ніж ідею і власне завзяття. Їхні історії також демонструють, на що лідер здатний, стикнувшись із випробуваннями, і які може генерувати позитивні зрушення у світі. Кожна історія надихає.

Про одну з головних умов лідерства та успіху

Тяжка праця / Ненормований робочий день. Коротшого шляху до лідерства не існує. Для того щоб виконувати свою роботу і бути справжнім, визначним лідером, доводиться тяжко працювати за ненормованим графіком. Неможливо набути необхідних для цього навичок, працюючи п’ять днів на тиждень, з дев’ятої до шостої.

Про уміння вести за собою

Неможливо бути лідером, якщо ніхто за тобою не йде. Лідер уміє переконувати інших іти за ним і використовує для цього один із трьох основних засобів комунікації: пише те, що надихає читачів, розповідає те, що мотивує слухачів, або робить те, що стає взірцем для наслідування.


Про автора:

Девід Рубенштейн (David Rubenstein) — американський бізнесмен, філантроп, засновник і власник глобальної інвестиційної фірми The Carlyle Group, віце-президент Лінкольн-центру.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2923


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua