БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Не бійся спитати. 10 кроків до вдалих переговорів (Александра Картер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Не бійся спитати. 10 кроків до вдалих переговорів
Автор(и): Александра Картер
Видавництво: "Лабораторія", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Ask for More: 10 Questions to Negotiate Anything" by Alexandra Carter

10 питань — саме стільки потрібно, щоб переговори пройшли добре. Всього 10 структурованих, чітких і лаконічних речей, про які потрібно домовитися під час перемовин, щоб спрямувати розмову у потрібному для вас напрямку. І тепер їх будете знати й ви.

Чим хороша ця книжка:

Теми, які порушуються в книзі:


ЦИТАТИ ˅
Що сама авторка каже про свою книжку:

Хай ким ви є, хай чим займаєтеся — запитання в цій книжці допоможуть вам провести переговори про що завгодно. І ви навчитеся робити це у спосіб, який приведе вас куди далі, ніж просто одне рукостискання. Ви відчуєте на собі цю магію — практична користь, прозорість, розуміння, особиста трансформація — яку під моїм керівництвом відчули на собі тисячі людей, котрі освоїли медіацію.

Про підготовку до переговорів:

Починати вивчати переговори з моменту, коли ви сідаєте напроти іншої людини, — усе одно, що починати приготування томатного соусу моєї бабусі від моменту, коли ви кладете його в пасту. Та ви ж пропустили більшу частину процесу! Будь-які переговори, будь-яка спрямована розмова мають починатися з вас. Вам потрібно починати скеровувати її від самого початку — поставити собі правильне запитання до того, як сядете напроти іншої людини. Найкращі переговори, стосунки й зустрічі з клієнтами починаються з вас — із процесу самопізнання, коли ви розбираєтеся, хто ви і чого хочете досягти.

Про важливість усвідомлення своєї мети:

Пам’ятайте: вести переговори — це тримати курс. Кожне рішення, кожен поворот у переговорах мають співвідноситися з проблемою чи метою, яку ви визначили. Інакше кажучи, якщо ви вже збираєтеся сідати в каяк і починати гребти, хіба не варто спочатку вирішити, куди плисти? Люди, які цей крок пропускають (а так робить багато хто), ризикують цілий день проплавати у буремних водах і врешті-решт допливти не до того острова.


Про авторку:

Александра Картер (Alexandra Carter) — професорка з права, експертка з питань медіації, яка консультувала бізнес-діячів та працівників ООН з приводу того, як ефективно домовлятися.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Знання, отримані з цієї книжки, можна одразу застосовувати для досягнення бажаних результатів та налагодження стосунків з людьми". — Адам Грант, професор Вортонської школи бізнесу, автор трьох бестселерів

* * *

"Александра Картер вже понад 10 років допомагає лідерам з усього світу краще проводити переговори, налагоджувати стосунки та досягати своєї мети". — Forbes


Стаття по книзі:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2933


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua