БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Змінюється все. Капіталізм проти клімату (Наоми Кляйн)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Змінюється все. Капіталізм проти клімату
Автор(и): Наоми Кляйн
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "This Changes Everything: Capitalism vs. The Climate" by Naomi Klein

Книга канадської журналістки Наомі Кляйн стала не лише абсолютним бестселером, а й увійшла до сотні найважливіших книжок 2014-го року за версією New York Times. «Змінюється все» — переможець премії Hilary Weston Writers’ Trust у жанрі нон-фікшн. На сьогодні існує документальний фільм з однойменною назвою, знятий за книгою.

Ця книга не про те, що знають усі. У ній Наомі Кляйн — авторка трьох світових бестселерів — майстерно аналізує те, як великі корпорації та ідеологія вільного ринку блокують і без того непевні спроби боротися з кліматичними змінами. Більше того, Кляйн викриває та відверто критикує багатьох наших так званих рятівників — великі організації «зелених», які автор пов'язує з нафтовими компаніями; мільярдерів типу Річарда Бренсона, які, за її словами, більше обіцяють, ніж роблять.

Чому ця книга:

У цій книзі ви не знайдете жодних повчань і не почуєте голосу моралізаторства. На основі різних думок, культурологічних досліджень та журналістських розслідувань авторка шукає — і знаходить — спосіб вирішити проблеми кліматичних змін та пояснює те, як з нею пов’язана економічна система. Можете забути усе, що ви коли-небудь чули про кліматичні зміни. Ця книга «змінить усе», зокрема і ваше уявлення про них.

Для кого книга:

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться політикою, економікою, екологією, майбутнім нашої планети та сучасною наукою.


Про автора:

Наомі Кляйн (Naomi Klein) — відома канадська журналістка, авторка трьох світових бестселерів. Її книга «No Logo: люди проти брендів» перекладена більш ніж на 30 мов, у світі продано понад мільйон примірників. Її другу книгу — «Доктрина шоку: розквіт капіталізму катастроф» — газета New York Times назвала «біблією змін», кількість проданих примірників перевищила мільйон. Кляйн — редакторка журналу Harper's, веде постійну колонку для The Nation та The Guardian. У 2004-му році за репортаж з Іраку для Harper's Кляйн була нагороджена премією Джеймса Аронсона за «Соціально справедливу журналістику». Кляйн входить в топ-15 інтелектуалів світу за версією журналів Prospect (Великобританія) та Foreign Policy (США).


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Наоми Кляйн):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1874


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua