БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Продається все. Джефф Безос та ера Amazon (Бред Стоун)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Продається все. Джефф Безос та ера Amazon
Автор(и): Бред Стоун
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon" by Brad Stone

Книга «Продається все. Джефф Безос та ера Amazon» відразу після публікації стала світовим бестселером. Найкращою книгою року її назвало не лише видання Financial Times (2013), а й такі світові ЗМІ як The Washington Post, Forbes, The New Republic, The Economist, Bloomberg та And Gizmodo.

Це не лише історія успіху новаторської компанії, а й свого роду посібник, інструкція для тих, хто хоче створити свій бізнес.

Бред Стоун захопливо пише про зародження і розвиток Amazon — від часів створення компанії на Волл-стріт на початку 1990-х і дотепер. Amazon одним із перших побачив необмежені можливості інтернету.

Стоун розкриває секрет успіху засновника Amazon Джеффа Безоса, одного із найвидатніших бізнес-лідерів сучасності і невтомного генератора ідей, та в деталях розповідає, як Безос дисципліновано і подекуди педантично втілює новаторські ідеї у життя, ламає стереотипи і не визнає загальноприйнятих правил, запроваджуючи натомість свої.

Чому ця книга:

Під час написання цієї книги автор, Бред Стоун, спілкувався з сотнями колишніх і теперішніх працівників Amazon, з рідними і друзями Джеффа Безоса. Такої ґрунтовної біографії компанії, що назавжди змінила те, як ми купуємо і читаємо, світ ще не бачив.

Це книга для топ-менеджерів, підприємців і всіх амбітних читачів.

Книга видана також російською — "The Everything Store. Джефф Безос и эра Amazon"


Про автора:

Бред Стоун (Brad Stone) — американський письменник і журналіст, який віддавна висвітлює події Кремнієвої долини та компанії Amazon зокрема. Оглядач видань Newsweek, New York Times та Bloomberg Businessweek.


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Бред Стоун):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1898


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua