БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Стартап без помилок. Посібник зі створення успішного бізнесу з нуля (Ерік Райз)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Стартап без помилок. Посібник зі створення успішного бізнесу з нуля
Автор(и): Ерік Райз
Видавництво: "Vivat", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "The Lean Startup: How Today's Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses" by Eric Ries

Сьогодення вимагає припинити даремно витрачати свій і чужий час і почати змінювати світ на краще, зокрема й у галузі бізнес-технологій. Саме завдяки книжці «Стартап без помилок» навчитися створювати власний прибутковий бізнес зможе будь-хто.

Безумовно, читачі відчують неабияке натхнення, ознайомившись із концепцією Еріка Райза — успішного підприємця, викладача Гарвардської школи бізнесу, консультанта з розвитку стартапів.

"Бізнес — занадто важлива справа, аби покладатися на щасливий збіг обставин. Ця книжка — огляд ключових інноваційних методів, які використовують такі компанії, як Google, Toyota, Facebook, і вони ефективні в будь-якому бізнесі..." — Скотт Кук, засновник і голова виконавчого комітету компанії Intuit.

Книга видана також російською — "Бизнес с нуля. Метод Lean Startup для быстрого тестирования идей и выбора бизнес-модели"


Про автора:

Ерік Райз (Eric Ries) — підприємець, блогер і автор книг. Співзасновник компаній IMVU, Inc. і Catalyst Recruiting, у минулому член наглядових рад багатьох технологічних стартапів, включаючи pbWiki, Bunchball, SpeedDate, illumobile, BlueBet і KaChing. У 2007-му році сайт BusinessWeek.com назвав його одним із найкращих молодих підприємців у сфері технологій, а в 2009-му він отримав премію TechFellow у категорії "Лідерство в інженерії". Є творцем методології підприємництва Lean Startup ("Ощадливий стартап").

Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1902


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua