БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Пробуй, не зупиняйся. Коли востаннє ви щось робили вперше? (Сет Годін)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Пробуй, не зупиняйся. Коли востаннє ви щось робили вперше?
Автор(и): Сет Годін
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Poke the Box: When Was the Last time You Did Something for the First Time?" by Seth Godin

Ця книга — маніфест про те, як, зрештою, припинити виконувати вказівки «згори», узяти ініціативу у свої руки і почати робити те, чого хочете саме ви. Це заклик побороти свій первісний страх перед незвіданим і заявити про себе, запустити новий проект, узятися за справді важливу і цікаву справу.

Часто люди мають усе необхідне для досягнення успіху, проте не наважуються зробити перший крок. Автор переконує: не можна чекати, поки доля сама обере вас і вкаже правильний шлях, слід діяти! Варто лише почати і не боятися невдач — хтозна, яка з ваших ідей урешті втілиться у щось геніальне. У цьому можете не сумніватися — автор більше десяти світових бестселерів точно знає, що потрібно для успіху.

Це книга для якнайширшого кола читачів, усіх, хто хоче розпочати власну справу, зрозуміти потреби суспільства та знайти натхнення.

Книга видана також російською — "Пробуй — получится! Когда вы в последний раз что-то делали впервые?"


Про автора:

Сет Ґодін (Seth Godin) — американський підприємець, маркетолог, колишній віце- президент компанії Yahoo!. Автор світових бестселерів «Фіолетова корова», «Лідер є у кожному. Племена в епоху соціальних мереж», «Усі ми трохи дивакуваті» та інших. Його книга «Подарунок на додачу» отримала нагороду Forbes Business Book of the Year (2004). Книга «Яма» була включена до списків бестселерів Business Week і The New York Times. У 2016 році книга «Усі маркетологи — брехуни» увійшла в топ-6 книг, які кожен маркетолог зобов’язаний мати на своїй поличці (за версією журналу Forbes).


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Сет Годін):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1911


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua