БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



7 звичок надзвичайно ефективних людей. Ювілейне видання (Стівен Кові)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: 7 звичок надзвичайно ефективних людей. Ювілейне видання
Автор(и): Стівен Кові
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2023

Опис:

Оригінал (англ.): "7 Habits of Highly Effective People: Restoring the Character Ethic" by Stephen R. Covey

Аби досягти поставленої мети, недостатньо бути професіоналом. Проте успіх, особистісне зростання та прийняття правильних рішень гарантовані, якщо ви оволодієте всього 7 навичками. Саме їх описав і структурував у своєму бестселері Стівен Кові. Перетворивши ці навички на звички, кожен може суттєво підвищити рівень життя й повністю реалізувати власний потенціал.

Детальні покрові інструкції допоможуть вам:

За 30 років успішних перевидань однієї з кращих бізнес-книжок світу Стівен Кові надихнув на рішучі зміни у житті мільйони людей, серед яких і його власні діти. Продовжуючи дослідження батька, Шон Кові доповнив ювілейне видання новими розділами, в яких адаптував універсальні 7 звичок до вимог і викликів сучасності.


Про автора:

Стівен Кові (Stephen R. Covey, 1932-2012)

Стівен Кові отримав міжнародне визнання як фахівець із питань управління. Він закінчив Гарвардську школу бізнесу і захистив докторську дисертацію в Університеті Брігема Інга, де займався викладацькою діяльністю. Навчання людей цілісному образу життя і цілісному керівництву стало для нього справою всього життя. За тридцять із гаком років він навчив мільйони людей трансформуючій силі принципів, або природних законів, які правлять ефективністю людей та організацій.

Доктор Кові є автором декількох відомих книг, одна з яких — «7 навичок високоефективних людей» — більше семи років очолювала список бестселерів і була названа «Найвпливовішою бізнес-книгою XX століття». Журнал Time назвав доктора Кові одним із двадцяти п’яти найвпливовіших американців.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Стівен Кові):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1921


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua