БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Компанії майбутнього (Фредерік Лалу)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Компанії майбутнього
Автор(и): Фредерік Лалу
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "Reinventing Organizations" by Frederic Laloux

Фредерік Лалу — консультант та бізнес-тренер, колишній партнер McKinsey & Company — консалтингової компанії з майже столітньою історією. Його революційна, абсолютно новаторська книжка «Компанії майбутнього» вже кілька років поспіль не полишає топ-продажів на Amazon та стала справжнім проривом у світі бізнесу майбутнього.

Ця книга пропонує принципово новий погляд на становлення організацій, який допоможе перейти на наступний рівень розвитку й побудувати цілісну та конкуретноспроможну компанію. Ця книжка створювалася як посібник для управлінців, які відчули, що в звичному стилі керівництва чогось бракує, тому необхідно щось змінювати.

На яких принципах побудовані компанії майбутнього? Як вони працюють щодня? Що потрібно, аби створити організацію за цією новою моделлю? Чи можна трансформувати компанії, що вже існують? На реальних прикладах — і комерційних, і неприбуткових компаній — Лалу розповідає про те, як по-новому, з увагою до людей можна організовувати роботу й досягти неймовірних результатів.

Книга видана також російською — "Открывая организации будущего"


Про автора:

Фредерік Лалу (Frederic Laloux) — сучасний бізнес-письменник, консультант і коуч, володар ступеня MBA. Творчість Фредеріка Лалу допомагає лідерам і керівникам прийти до абсолютно нових моделей організацій і принципам управління. Згідно книгам письменника, структура сучасних компаній і принципи управління в найближчому майбутньому повинні істотно змінитися — це навіть не стільки питання підвищення ефективності, скільки вимоги сучасного світу. Адже традиційні методи управління настільки застаріли, що замість вирішення проблеми найчастіше тільки погіршують її.


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1973


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua