БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Переконання. Революційний метод впливу на людей (Роберт Чалдіні)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Переконання. Революційний метод впливу на людей
Автор(и): Роберт Чалдіні
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "Pre-Suasion: A Revolutionary Way to Influence and Persuade" by Robert Cialdini

У своїй новій книжці автор, використовуючи поєднання серйозного наукового дослідження і доступності, відкриває секрет ефективного переконання: важливо не те, що саме ви говорите, а момент перед висловленням головної думки. Переконання досягається тільки завдяки попередньому вмовлянню. Не слід змінювати позицію слухача або ставити під сумнів його досвід. Головне — переспрямувати увагу аудиторії перед відповідною дією.

Автор ілюструє, як спритне перемикання уваги приводить до успішного попереднього вмовляння, після чого цільова аудиторія готова сказати «так».

Доктор Роберт Чалдіні присвятив свою кар’єру вивченню науки впливу й завоював репутацію міжнародного експерта в галузі переконання та ведення переговорів. Сукупний наклад його книжок налічує понад 3 мільйони екземплярів.

Книга видана також російською — "Психология согласия. Революционная методика убеждения до начала убеждения"


Про автора:

Роберт Чалдіні (Robert Cialdini) — професор психології та маркетингу, президент міжнародної консалтингової фірми INFLUENCE AT WORK та автор бестселера «Психологія впливу», який було видано накладом понад три мільйони примірників і перекладено тридцятьма мовами. Чалдині — член правління Університету штату Аризона, де керує науковими дослідженнями аспірантів. Він отримав ступені бакалавра, магістра та доктора психології в університетах Вісконсину, Північної Кароліни та в Колумбійському університеті.


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Роберт Чалдіні):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2048


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua