БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Flash Boys. Ринок цінних… секунд: революція на Уолл-стрит (Майкл Льюїс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Flash Boys. Ринок цінних… секунд: революція на Уолл-стрит
Автор(и): Майкл Льюїс
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "Flash Boys: A Wall Street Revolt" by Michael Lewis

Льюїс — постійний автор The New York Times Magazine, Vanity Fair, Slate і Bloomberg. Його книжки викликають величезний інтерес у всіх, хто цікавиться фінансовими біржами та ринком цінних паперів: автор викриває фінансові маніпуляції та робить у своїх дослідженнях сенсаційні заяви, що змушують добряче нервувати керівників авторитетних компаній. Так, невдовзі після виходу «Flash boys» друком ФБР оголосила про початок розслідування щодо високочастотного трейдингу. І хоча офіційно цю подію не пов’язували з книжкою Льюїса, остання зробила фурор серед американських фінансистів.

Величезний зал із купою брокерів, які безупинно кричать по телефону, масова істерія через дані телеграфної стрічки — це не теперішня фінансова біржа. Цю картину із кінофільмів уже давно замінили технології, які стали інструментом для запеклої фінансової боротьби. Доступ до них дає можливість крупним банкам з Уолл-стрит ще більше контролювати ринок цінних паперів. Однак кілька чесних хлопців, які відмовилися від кар’єри на Уолл-стрит, вирішили викрити фінансових воротіїв та створити власну незалежну біржу, де всі матимуть однакові права…


КНИГА В КРАТКОМ ИЗЛОЖЕНИИ ˅
Из краткого изложения этой книги вы узнаете:
  • Какое влияние на фондовый рынок оказывает высокочастотный трейдинг.
  • Как сотрудник Royal Bank of Canada Брэд Кацуяма бросил вызов высокочастотным трейдерам, создав альтернативную биржу.
  • За что посадили в тюрьму программиста Сергея Алейникова.
ЧИТАТЬ КРАТКО →


Про автора:

Майкл Льюїс (Michael Lewis) — американський письменник, фінансовий журналіст, автор 13-ти книжок, серед яких абсолютні світові бестселери і знаменита «Гра на пониження. За кулісами світової фінансової кризи» — документальна історія про реальних людей, які перевершили фінансових експертів і заробили мільйони. Книжка здобула шалену популярність, і за нею було знято оскароносну екранізацію. Льюїс закінчив Прінстонський університет і Лондонську школу економіки, працював трейдером компанії Salomon Brothers.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Майкл Льюїс):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2102


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua