БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі (Стенлі Маккрістал, Тантум Коллінз, Девід Сильверман, Кріс Фасселл)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Команда команд. Нові правила взаємодії у складному світі
Автор(и): Стенлі Маккрістал, Тантум Коллінз, Девід Сильверман, Кріс Фасселл
Видавництво: "Моноліт-Bizz", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Team of Teams: New Rules of Engagement for a Complex World" by Stanley McChrystal, Tantum Collins, David Silverman, Chris Fussell

Чого можна досягти, якщо поєднати адаптивність, спритність і згуртованість маленької команди з могутністю та ресурсами величезної організації? Якщо змінити традиційну неповоротку «вертикальну» систему управління на більш складну «горизонтальну», надавши право ухвалювати відповідальні рішення підлеглим? «Безлад», — подумає хтось. А може, саме такого підходу вимагає новий світовий лад?

На цей сміливий крок наважився під час керування антитерористичною операцією в Іраку генерал армії США Стенлі Маккрістал і досяг приголомшливих результатів. А потім пішов далі й дослідив дієвість своєї стратегії «команди команд» в інших сферах, зокрема в бізнесі. Результатом цього масштабного дослідження стала цікава, наочна та вражаюча книжка, яку варто прочитати кожному українському керівникові — і тому, хто б’ється з ворогом на полі бою, і тому, хто воює з конкурентами з офісу.

«Команда команд» — справжнє відкриття для керівників компаній, лідерів різних організацій. Ця книжка стане в пригоді як тим, хто вже обіймає керівні посади, так і тим, хто тільки-но збирається започаткувати власну справу.

«Команда команд» — чудове поєднання маневреності, адаптивності та згуртованості маленької команди з потужністю та ресурсами великої організації.


Про автора:

Стенлі Маккрістал (Stanley McChrystal) — чотиризірковий генерал у відставці, який керував JSOC (Об’єднане Командування спеціальних операцій США). Був звільнений у 2010-му році з посади через скандальне інтерв’ю для журналу Rolling Stone, де злісно розкритикував діяльність Барака Обами та представників адміністрації президента через нерішучість у розв’язанні конфлікту в Афганістані. З 2010 року веде семінари з лідерства в Єльському університеті. Засновник консалтингової компанії McChrystal Group. У грудні 2011-го року Маккрістала призначили головою ради директорів компанії Siemens Government Technologies. Став прототипом героя Бреда Пітта у фільмі «Машина війни» 2017-го року.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2175


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua