БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Економіка бунтівників (Алекса Клей, Кіра Майя Філліпс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Економіка бунтівників
Автор(и): Алекса Клей, Кіра Майя Філліпс
Видавництво: "#книголав", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "The Misfit Economy: Lessons in Creativity from Pirates, Hackers, Gangsters and Other Informal Entrepreneurs" by Alexa Clay, Kyra Maya Phillips

Виявляється, не всі грандіозні ідеї та підприємницькі винаходи родом із Кремнієвої долини. Вони приходять також із велелюдних вулиць Шеньчженя, із затоплених прибережних міст Тайланду й навіть із в’язниць Сомалі. Ця книжка — про унікальних людей, які рухають світ, однак залишаються нікому не відомими. Це новатори-бунтівники: пірати, комп’ютерні гакери, пранкстери та колишні лідери вуличних банд. На відміну від стандартних підприємців, вони демонструють чудову винахідливість, застосовують першопрохідні оригінальні методи та втілюють незвичайні, але продуктивні практики.

Як же працюють ці невідомі мрійники? Звідки черпають свої ідеї та яким чином їх реалізовують? І як, зрештою, ми можемо використати їхній досвід та знання для розвитку сучасної економіки?

Книга видана також російською — "Зарабатывать на хайпе. Чему нас могут научить пираты, хакеры, дилеры и все, о ком не говорят в приличном обществе"


Про авторів:

Алекса Клей (Alexa Clay) — письменниця, стратегиня, провідна експертка із субкультур та інновацій на маргінесі, співзасновниця мережі League of Intrapreneurs — руху, покликаного спровокувати корпоративну соціальну революцію. Також вона керує організаціями Wisdom Hackers та The Human Agency, що займаються створенням проривних ідей для людства.

Кіра Майя Філліпс (Kyra Maya Phillips) — письменниця, спеціалістка із соціальних інновацій, спікерка і консультантка на теми креативності та управління змінами. Вона є співзасновницею організації The Point People, що працює над впровадженням системних змін у суспільстві.


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Алекса Клей):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2193


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua