БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Крах. Моя невдача у стартап-бульбашці (Ден Лайонс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Крах. Моя невдача у стартап-бульбашці
Автор(и): Ден Лайонс
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Disrupted: My Misadventure in the Start-Up Bubble" by Dan Lyons

Бестселер The New York Times, що розвіює чимало міфів про роботу в Кремнієвій долині та корпоративну культуру технологічних компаній.

Робота в ІТ-сфері сьогодні значно привабливіша за всі інші. Кремнієва долина овіяна майже міфічним ореолом. Туди потрапляють лише обрані, котрі знають, як перевернути технологічне майбутнє людства. Та чи все так насправді? Журналіст Ден Лайонс наштовхується на зовсім іншу картину.

У п’ятдесят із гаком Дена звільняють із посади технологічного оглядача журналу Newsweek, і він вирішує податися маркетологом у Кремнієву долину. Життя закидає його у стартап, де всі працівники мінімум удвічі молодші за нього, де носять одяг тільки корпоративного помаранчевого кольору, а на наради беруть плюшевого ведмедика. Лайонс відкриває для себе темний бік цієї зовні блискучої сфери й розуміє: тепер тут головне не технології, а гроші.

Чому ця книжка

Автор розвіює чимало міфів про корпоративну культуру, методи ведення бізнесу у стартапі. А також показує, як керівники компанії, яка не приносить жодного прибутку, набивають собі кишені.

Для кого книжка

Книжка для всіх, хто цікавиться сферою ІТ, Кремнієвою долиною, корпоративною культурою технологічних компаній та стартапів.


Про автора:

Ден Лайонс (Dan Lyons) — письменник, журналіст, автор сценарію кількох сезонів серіалу «Кремнієва долина», котрий здобув нагороду Еммі. Також Лайонс працював оглядачем Newsweek, писав для New York Times Magazine, GQ, Vanity Fair і Wired. Створив популярний блог «Таємний щоденник Стіва Джобса», де писав від імені псевдо-Джобса.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2230


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua