БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки (Джефрі Пфеффер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки
Автор(и): Джефрі Пфеффер
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Power: Why Some People Have It and Others Don't" by Jeffrey Pfeffer

Багато людей вірить, що світ — справедливе місце, де кожен отримує те, на що заслуговує. Не обманюйте себе, — закликає автор цієї книжки, — реальність не така, як нам хочеться. Гірка правда в тому, що за кожну сходинку кар’єрної драбини точиться боротьба, і що менше керівних посад, то запекліша конкуренція.

Майже в кожній компанії є тільки один виконавчий директор, у кожній фірмі — лише один керівник, кожною країною керує тільки один президент або прем’єр-міністр. Ви можете мати хист і відповідні комунікативні навички, проте вам доводиться вдовольнятися невпливовою посадою через те, що не маєте бажання чи змоги боротися за владу.

Чому ця книжка

Автор цієї книжки переконує, що кожен може й мусить навчитися конкурувати, застосовуючи принципи влади, щоб досягнути успіхів та навчитися перемагати у професійних баталіях. Ви можете не погодитися з ними, але маєте це прочитати.

Для кого це видання

Книжка для широкого кола читачів, усіх, хто цікавиться психологією, саморозвитком, для HR- спеціалістів, керівників усіх рівнів.


Про автора:

Джеффрі Пфеффер (Jeffrey Pfeffer) — професор Стенфордської вищої школи бізнесу. Викладав в Університеті Каліфорнії (Берклі) та Іллінойському університеті в Урбана-Шампейн. Професор Гарвардської та Лондонської бізнес-шкіл, Сингапурського університету менеджменту.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2254


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua