БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Перехід до блакитного океану. Поза конкуренцією (Чан Кім, Рене Моборн)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Перехід до блакитного океану. Поза конкуренцією
Автор(и): Чан Кім, Рене Моборн
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Blue Ocean Shift: Beyond Competing — Proven Steps to Inspire Confidence and Seize New Growth" by W. Chan Kim, Renée Mauborgne

Продовження бестселера «Стратегія Блакитного Океану»

Перед вами — майже тридцятирічне дослідження глибин блакитного океану. Ґрунтуючись на досвіді прибуткових і неприбуткових компаній, автори сформували п’ятикрокову бізнес-стратегію. П’ять принципів, дотримуючись яких ви зможете оминути жорстоку конкуренцію переповнених ринків — червоних океанів — і вивести вашу компанію на цілковито новий рівень. Ви знайдете рекомендації, як розібратися в поточному стані справ, зібрати ідеальну команду для подорожі до блакитного океану, зробити людяність, упевненість і творчу компетенцію інструментами створення ринку, відкрити океан неклієнтів і використати похибки для досягнення максимуму.

Книжка дає покрокову інструкцію, тестовану на практиці; містить висновки про те, що працює, а що ні; радить, як запобігти можливим пасткам та оминути підводні камені на вашому шляху.

Книга видана також російською — "Переход к голубому океану. За пределами конкуренции"


Про авторів:

В. Чан Кім (W. Chan Kim) — співдиректор INSEAD Blue Ocean Strategy Institute і Boston Consulting Group Брюса Д. Гендерсона.

Народився в Кореї. До приходу в INSEAD був професором бізнес-школи Мічиганського університету. Входив до складу ради директорів, а також працював радником численних мультинаціональних корпорацій у Європі, США і країнах Азійсько-Тихоокеанського регіону. Кім є консультативним членом Європейського Союзу і виконує обов’язки радника в кількох країнах.

Ціла низка статей В. Чан Кіма, присвячена стратегії та управлінню мультинаціональними корпораціями, була опублікована в Academy of Management Journal, Management Science, Organization Science, Strategic Management Journal, Administrative Science Quarterly, Journal of International Business Studies, Harvard Business Review, MIT Sloan Management Review та інших виданнях.

Разом із Рене Моборн Кім є співавтором книги «Стратегія Блакитного Океану», яка стала абсолютним світовим бестселером і здобула безліч нагород, у тому числі «Найкраща бізнес-книга 2005» на Франкфуртському книжковому ярмарку. 2005 року вона також увійшла до десятки найкращих бізнес-книг, за даними сайту Amazon, і була включена до списку сорока найвпливовіших книг в історії Китайської Народної Республіки (1949-2009). 2014 року книга принесла їм нагороду від Асоціації консалтингових фірм. L’Expansion назвав Кіма та Рене «гуру майбутнього номер один».

Крім того, 2011 року Кім Чан став переможцем у номінації Strategy Award рейтингу Thinkers 50. Того ж таки 2011 року Кім увійшов до Зали слави лідерів року за версією часопису Fast Company, а за два роки був названий у числі п’яти найкращих професорів бізнес-шкіл у всьому світі за рейтингом МВА. Кім є лауреатом кількох премій, у тому числі All-Time Top 40 Bestselling Cases, 2014, Best Case in Strategy, 2008 і Best Overall Case, 2009. Кім виступив співзасновником Blue Ocean Strategy Network (BOSN) — світової спільноти практиків стратегії блакитного океану, яку створив разом з Рене Моборн. BOSN охоплює вчених, консультантів, керівників та урядовців.

Рене Моборн (Renée Mauborgne) — співдиректор INSEAD Blue Ocean Strategy Institute.

Народилася Рене Моборн у Сполучених Штатах. Написала чимало статей, присвячених стратегії та менеджменту, які побачили світ на сторінках Academy of Management Journal, Management Science, Organization Science, Strategic Management Journal, Administrative Science Quarterly, Journal of International Business Studies, Harvard Business Review, MIT Sloan Management Review.

Моборн посіла друге місце в рейтингу Thinkers 50 World’s Top Management Gurus. Це найвище місце в цьому рейтингу, яке коли-небудь посідала жінка. 2008 року Моборн здобула премію Nobels Colloquia Prize за лідерство в діловому й економічному мисленні, а також стала лауреаткою премії «Найкращі бізнес-лідери Франції» в категорії «Бізнес-стратегії». 2011 року Рене стала переможницею в номінації Strategy Award рейтингу Thinkers 50, цього ж року вона увійшла до Зали слави лідерів року за версією часопису Fast Company. 2012 року Рене опинилася в числі п’ятдесяти найкращих професорів бізнес-шкіл по всьому світу за рейтингом Fortune.com. 2013 року її названо серед п’яти найкращих професорів бізнес-шкіл у всьому світі за рейтингом МВА.

Разом із Кім Чаном Рене Моборн є співзасновницею Blue Ocean Strategy Network (BOSN) — світової спільноти концепції Blue Ocean Strategy.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Чан Кім):

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Рене Моборн):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2275


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua