БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Анатомія менеджменту. Ефективний спосіб керувати компанією (Генрі Мінцберг)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Анатомія менеджменту. Ефективний спосіб керувати компанією
Автор(и): Генрі Мінцберг
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Mintzberg on Management" by Henry Mintzberg

Одна з головних помилок у роботі будь-яких компаній — це спроби вдавати, що є лише один спосіб управляти ними. Те, що добре для General Motors, часто виявляється катастрофою для маленької автомайстерні. За Генрі Мінцберґом, ключ до ефективного функціонування фірм криється у глибокому розумінні всіх процесів — від ролі менеджера до взаємодії підприємства та суспільства.

Чому ця книжка

Протягом багатьох років професор менеджменту Генрі Мінцберґ спостерігав, як працюють менеджери, як організовані компанії, як вони ухвалюють рішення, розробляють стратегії і створюють структури. У цій книжці він намагається максимально широко поглянути на природу менеджменту й функціонування організацій.

Для кого це видання

Книжка для менеджерів різних рівнів, усіх, хто цікавиться бізнесом, хоче налагодити ефективну роботу у своїй компанії.


Про автора:

Генрі Мінцберґ (Henry Mintzberg) — професор, викладач курсу менеджменту в Університеті Макґілла, автор низки книжок про менеджмент, які стали класикою бізнес- літератури.


ВІДГУКИ ˅
"Мінцберґ — один із найвдумливіших та найпровокативніших мислителів сьогодення з питань менеджменту". Карл Мур (Karl Moore), Forbes

"Класична робота Генрі Мінцберґа — одна з найґрунтовніших праць про природу управлінської професії. Це глибокий аналіз менеджерської роботи. Уважний погляд на те, як виглядає управління в різних типах компаній. Важливі міркування про науку й мистецтво менеджменту. Усе це стане у пригоді керівникам усіх рівнів — і сьогодні, і в майбутньому". — Едуард Мальцев, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, керівник програми Presidents’ MBA


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Генрі Мінцберг):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2281


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua