БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Бізнес під ключ. Як створити компанію, що працюватиме без вас (Джон Ворілоу)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Бізнес під ключ. Як створити компанію, що працюватиме без вас
Автор(и): Джон Ворілоу
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Built to Sell: Creating a Business That Can Thrive Without You" by John Warrillow

Амбітному підприємцю складно уявити, що колись у нього виникне бажання залишити компанію, яку він створював, докладаючи титанічних зусиль. Він готовий приділяти сто відсотків свого часу та сил, і йому чи їй здається, що так буде завжди. Однак, як стверджує автор цієї книжки, існує розумніша стратегія — створити проект, який успішно функціонуватиме без вас.

Чому ця книжка

Автор пропонує захопливу історію, яка навчить вас, як управляти компанією так, ніби вона існуватиме вічно, при цьому наділяти її новими якостями, безупинно збільшувати її ціну та котрий ви зможете вигідно продати в будь-який момент.

Для кого книжка

Для керівників та власників бізнесів, людей, які цікавляться підприємництвом чи планують розвивати власну справу.


ЦИТАТИ ˅

Про сприйняття вашого бізнесу

Не ставайте синонімом своєї компанії. Якщо покупець не впевнений, що бізнес зможе працювати без вас, він не зробить найкращої пропозиції з можливих.

Про зростання бізнесу для продажу

Думайте великими масштабами. Напишіть бізнес-план на три роки і змалюйте в ньому картину того, як може зростати ваш бізнес. Пам’ятайте: компанія, яка вас купить, має більше ресурсів на пришвидшення зростання вашого бізнесу, ніж ви.


Про автора:

Джон Ворілоу (John Warrillow) — підприємець, письменник. Засновник компанії Value Builder System, яка допомагає бізнесам збільшити їхню вартість, та автор однойменної методики. Визнаний одним із найвпливовіших B2B-маркетологів за версією американського ділового журналу Who's Who.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Навчаючись, як створити компанію, яку ви зможете продати в майбутньому, ви зрозумієте, як збільшити її вартість уже зараз". — Боб Бург (Bob Burg), автор книжок «Від противника до союзника» та «Давати, щоб отримувати»

* * *

"Ця книжка примусить бізнес-лідерів сфокусуватися на критично важливому питанні: якщо інші не готові добряче заплатити за ваш бізнес, чи вартий він того, щоб укладатися в його розвиток?" — Верн Гарніш (Verne Harnish), автор книжки «Масштабування бізнесу»


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2326


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua