БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Принцип мозаїки. Шість навичок дивовижного життя і карєри (Нік Лавґров)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Принцип мозаїки. Шість навичок дивовижного життя і карєри
Автор(и): Нік Лавґров
Видавництво: "Наш Формат", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "The Mosaic Principle: The Six Dimensions of a Remarkable Life and Career" by Nick Lovegrove

Принцип мозаїки допоможе побудувати гармонійне життя, розширити свої вміння і межі кар’єри та врешті скласти елементи свого життя у дивовижний пазл.

Кожен із нас мріє про різнобарвне і повноцінне життя та яскраву кар’єру. Щоб реалізувати ці плани, ми часто фокусуємося на одному-єдиному напрямку, одній професійній навичці чи єдиній меті. Автор цієї книжки пропонує інший підхід. Це — принцип мозаїки, який допоможе жити цілісним життям, реалізувавши себе в найрізноманітніших сферах.

Чому ця книжка

Автор переконає вас, що люди, які мають різноплановий досвід, можуть ефективніше розв’язувати проблеми, а багатогранні особистості мають більше шансів стати хорошими лідерами.

Для кого книжка

Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться самовдосконаленням, розвитком власної кар’єри та навичок, потрібних для успіху в житті.

ЦИТАТИ ˅

Про принцип мозаїки

Принцип мозаїки пропонує нам більше можливостей у кар’єрі та житті. Ми бачимо речі через ширший об’єктив і можемо краще зрозуміти загальну картину — побачити і ліс, і кожне дерево зокрема. Ми також краще підготовані до адаптації і застосування будь-яких спеціалізованих навичок, щоб стати ефективнішим фахівцем у своїй галузі, якою вона не була б. Якщо обираємо цей шлях, ми, найімовірніше, станемо особистостями широких поглядів: толерантними, чуйними, здатними розуміти різні думки.

Про вузьку спеціалізацію

Дедалі більше людей із широким спектром вроджених здібностей та інтересів живуть відносно вузьким життям, тому що саме це, як вони думають і як їм говорять, дозволить досягти професійного успіху та самореалізації. І дедалі більше сторін нашого суспільства відчувають на собі руйнівний вплив цієї вузької, обмежувальної орієнтації через негативні наслідки надмірної залежності від глибоких фахівців.


Про автора:

Нік Лавґров (Nick Lovegrove) упродовж 30 років працював у компанії McKinsey Company, нині партнер міжнародної консалтингової компанії Brunswick Group, викладає у Школі управління імені Джона Кеннеді.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Це частково філософська книжка, частково кар’єрний путівник, у якому автор виступає проти вимог сучасного бізнесу — ще більшої спеціалізації, яка заковує людей у пута вузького досвіду". — Financial Times

* * *

"Лавґров наголошує на ризиках спеціалізації та заохочує всіх нас відпустити нашу допитливість і розширити наше життя". — Адам Грант, професор Вортонської школи бізнесу при Пенсильванському університеті


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2399


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua