БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



21 урок для 21 століття (Ювал Ной Харарі)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: 21 урок для 21 століття
Автор(и): Ювал Ной Харарі
Видавництво: "Book Chef", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "21 Lessons for the 21st Century" by Yuval Noah Harari

Книга «21 урок для 21 століття» пропонує зазирнути саме у сьогодення та ті питання, що воно перед нами ставить. Епідемія фейк-ньюз, обрання Дональда Трампа президентом США, боротьба між Сходом та Заходом, проблема мігрантів та тероризму — кожне з цих питань лунає в телевізорі, YouTube, стрічці новин та соцмереж. Що ж робити? Ювал Ной Харарі не пропонує простих відповідей, натомість пропонує власний погляд на те, що відбувається в світі.

Той, хто володіє інформацією, володіє світом. Але зараз, коли інформації надто багато, потрібно виділяти якісну та корисну. Саме тому цензура майбутнього не буде блокувати потік інформації, а збільшувати його за рахунок дезінформації та фейкових новин. Для цього і написана «21 урок для 21-го століття», яка бореться із цими брудними водами.

Книга видана також російською — "21 урок для XXI века"


Про автора:

Ювал Ной Харарі (Yuval Noah Harari) — ізраїльський філософ, історик, автор науково-популярних книг. Частий гість на конференціях TEDx, веде авторську колонку в газеті Haaretz. Всесвітню славу автора принесла книга «Sapiens: Коротка історія людства», яку перевели більш ніж на 30 мов, а найбільші видання відзначили в своїх списках бестселерів. Особливість Харари в тому, що він не боїться зазирнути в майбутнє і підняти незручні для сучасної людини питання.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2511


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua