БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Маркетингова аналітика. Як підкріпити інтуїцію даними (Адель Світвуд)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Маркетингова аналітика. Як підкріпити інтуїцію даними
Автор(и): Адель Світвуд
Видавництво: "Наш Формат", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "The Analytical Marketer: How to Transform Your Marketing Organization" by Adele Sweetwood

Великі дані кардинально змінили сферу маркетингу. Вони дали змогу аналізувати й точно прогнозувати поведінку клієнтів і завдяки цьому змінювати клієнтський досвід. Але й покупці та користувачі стали вибагливішими, адже мільйони товарів і послуг та все, що вони прагнуть дізнатися про бренд, тепер не треба довго шукати. Усе це вплинуло на те, як компанії взаємодіють із зовнішнім світом і вибудовують відносини із клієнтами.

Чому варто купити цю книгу

У цій книжці експертка з маркетингу Адель Світвуд показує, як ефективно організувати роботу маркетингового відділу в цифрову епоху, які знання та вміння в цій сфері виходять на перший план і які люди точно знадобляться вашій компанії.

Кому сподобається

Керівникам маркетингових відділів, маркетологам-аналітикам, діджитал- маркетологам, контент-маркетологам.


ЦИТАТИ ˅

Про феномен «інтернет у речей»

Усе в нашому житті — від автомобілів до холодильників і навіть зубних щіток — пов’язане між собою і постійно збирає дані про наші звички та рішення. За підрахунками, до 2020 року до інтернету під’єднають більше 30 мільярдів пристроїв.

Про важливість персоналізованих даних

Персоналізація є провідною і для привернення (формування попиту), і для утримання клієнта. Рівень галасу на ринку технологій змушує нас забути про слово «випадковість» і повністю керуватися поведінкою клієнта у формуванні повідомлень і пропозицій. Поведінкові дані (як онлайн, так і офлайн) — це неабияка конкурентна перевага, особливо в поєднанні з історичними даними та інформацією про вподобання.

Про експертизу в маркетингу

Термін «експертиза» вже міцно вкоренився в повсякденному жаргоні маркетолога. Зазвичай це поняття використовують на позначення науки і технології встановлення фактів у кримінальній справі, але експертиза даних — це встановлення фактів маркетингової активності, кампаній та інших ініціатив на основі отриманої інформації. Однак основами копання в даних експертиза не обмежується: є й інша невловима функція. Експертиза зв’язує розрізнені дані і якісну інформацію разом із кількісними показниками в єдину картину продуктивності. Комбінація якісних і кількісних даних створює контекст, необхідний для прийняття здорових рішень.


Про автора:

Адель Світвуд (Adele Sweetwood) — віце-президентка з маркетингу міжнародної аналітичної компанії SAS, яка працює над розробкою програмного забезпечення для аналізу даних у сфері бізнесу.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2519


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua