БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Про рекламу (Девід Оґілві)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Про рекламу
Автор(и): Девід Оґілві
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Ogilvy on Advertising" by David Ogilvy

Насправді ви нічого не знаєте про рекламу. Але реклама знає все про нас. Якою зубною щіткою ліпше користуватися і який гаджет варто придбати, чому одні джинси кращі за інші й чому оцей пластир урятує вас не лише від подряпини, а ще й підлатає ваше життя… Так, реклама знає про нас усе. Тож час дізнатися все про неї.

Ця книжка — не для читачів, які вважають себе знавцями реклами. Вона для молодих і перспективних — а також для бувалих, які й досі шукають способів удосконалити рівень своїх продажів. Імідж бренда, культ креативності, секрети успішної B2B-реклами, реклама для топ-менеджменту, маркетинг у період економічного спаду, шаблони та стереотипи, тексти, що чіпляють, та ілюстрації, які заманюють, і ще купа всього.

Книга для кожного, хто працює у сфері просування. Тепер вашу рекламу побачить увесь світ!

Книга видана також російською — "Огилви о рекламе"


Про автора:

Ім’я Девіда Оґілві (David Ogilvy) платиновими літерами вписане в історію рекламної справи. Адже він — найкрутіший копірайтер світу і засновник кількох потужних компаній. Журнал Time назвав Оґілві «найавторитетнішим спеціалістом з реклами». Серед клієнтів його агентства — Adidas, American Express, Coca-Cola Company, DHL, Ford, Gillette, Kodak, Nestle, Shell, The New York Times, Unilever, Vodafone та багато інших.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2556


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua