БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як зростають бренди. Чого не знають маркетологи (Байрон Шарп)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Як зростають бренди. Чого не знають маркетологи
Автор(и): Байрон Шарп
Видавництво: "Наш Формат", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "How Brands Grow: What Marketers Don't Know" by Byron Sharp

Автор, що примушує переглянути сучасні маркетингові підходи.

Маркетологи звикли діяти інтуїтивно та часто не можуть пояснити, чому одні рекламні кампанії — успішні, а інші — провальні. Однак багато шаблонів споживацької поведінки можна передбачити, стверджує експерт із маркетингу Байрон Шарп. Саме ці прогнози допоможуть побудувати грамотну, контрольовану й результативну маркетингову стратегію, яка приведе до збільшення продажів і зростання бізнесу.

Чому варто купити цю книгу

У цій книжці автор наводить універсальні закони маркетингу, які однаково ефективно працюють у різних країнах і для різних типів компаній: від маленьких фірм до національних брендів, від крафтових товарів чи унікальних послуг до масового продукту.

Для кого книжка

Книжка для маркетологів, бренд-менеджерів, а також усіх, хто хоче опанувати мистецтво побудови бренду компанії.

Книга видана також російською — "Как растут бренды. О чем не знают маркетологи"


ЦИТАТИ ˅

Про зростання брендів

Щоб рости за розміром і популярністю, бренди мають працювати над двома ринковими активами: фізичною и ментальною доступністю. Бренди, які може купити будь-хто будь-де, мають більшу частку на ринку. У цьому також допомагають інноваціі та диференціація — навіть після того, як іх скопіюють конкуренти.

Про дієву рекламу

Реклама працює тоді, коли зачіпає неиронні зв’язки (структури пам’яті) у головах покупців. Маркетологи повинні дослідити ці пропозиціі структури для свого бренда, а тоді створити таку рекламу, яка паразитуватиме на них, нав’язливо підкреслюючи иого особливі переваги.


Про автора:

Байрон Шарп (Byron Sharp) — директор Інституту маркетингу імені Еренберґа-Басса Університету Південної Австралії. Дослідження інституту використовують і фінансово підтримують провідні компанії світу, такі як Coca-Cola, Kraft, Kellogg’s, British Airways, Procter & Gamble, Nielsen. Автор понад 100 академічних статей.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Маркетологам варто вийти за межі психологічної бульбашки та прочитати цю книжку — або ж вони безнадійно відстануть". — Джозеф Тріподі, Coca-Cola Company

* * *

"«Як зростають бренди» можна з легкістю назвати головним виданням сучасного маркетингу. Уперше в історії книжка з маркетингу висвітлює не просто перелік теорій та успішні приклади, а наукові закони, які стали результатом багаторічних досліджень та експериментів. — Роман Гавриш, співзасновник агенції Aimbulance


Фрагменти книги:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Байрон Шарп):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2572


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua