БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті (Валерія Козлова)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті
Автор(и): Валерія Козлова
Видавництво: "Видавництво Старого Лева", — 2019

Опис:

Ухвалюєте рішення на емоціях, а потім шкодуєте про його наслідки? А, може, навпаки — довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати — і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко.

Бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі.


Про автора:

Валерія Козлова — викладач Львівської бізнес-школи (LvBS), експерт з емоційного інтелекту. Має 20 років досвіду в дослідженні чинників, які прискорюють бізнес-процеси і приводять до результату. Автор Lean-EQ method, базованого на підключенні емоційного інтелекту (EQ) як системи мислення. Має більше 8 років викладацької діяльності. Валерія виступає запрошеним експертом Leadership Development Program в SoftServe. Є ментором власників IT-компаній і стартапів. Протягом декількох років виступала ментал коучем учасниці Олімпіади Rio 2016. Отримала вищу освіту у сфері медицини і психології. Вивчала Behavioral Approach та System Approach у двох закордонних проектах у Швеції та Польщі. Також навчалась у Санкт-Петербурзькому Гештальт Інституті (сертифікат викладача, 2011) та Московському Гештальт Інституті (2005-2011).

Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2581


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua