БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Командна робота. Як впровадити зміни в компанії, щоб вас підтримали (Лінда Гілл, Ґреґ Брандо, Емілі Трулав, Кент Лайнбек)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Командна робота. Як впровадити зміни в компанії, щоб вас підтримали
Автор(и): Лінда Гілл, Ґреґ Брандо, Емілі Трулав, Кент Лайнбек
Видавництво: "Наш Формат", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Collective Genius: The Art and Practice of Leading Innovation" by Linda A. Hill, Greg Brandeau, Emily Truelove, Kent Lineback

Кожен працівник — частина колективного генія. Тому головним завданням хорошого лідера є не лише організувати робочий процес і запровадити дієві зміни, а й подбати про ефективну командну роботу.

Лінда Гілл, Ґреґ Брандо, Емілі Трулав і Кент Лайнбек понад десять років вивчали роботу менеджерів, які керували командами, що постійно розробляли інноваційні рішення. Дослідники дійшли висновку, що найкращі ідеї та найхітовіші продукти створюють не поодинокі гравці, а згуртований колектив на чолі з лідером інновацій.

Чому варто купити цю книгу

Автори цієї книжки надають практичні рекомендації, щоб розвинути потенціал колективу, описують стиль управління лідера і його роль у зростанні компанії. Наводячи приклади таких компаній, як Pixar, Google, Volkswagen, дослідники пояснюють, чому їм удається щоразу впроваджувати інноваційні підходи, що приводять до успішних змін.

Для кого книжка

Для широкого кола читачів, всіх, хто працює в команді та/або керує людьми.


ЦИТАТИ ˅

Про впровадження інновацій

Інновації необхідно впроваджувати спільно, тому що найчастіше вони з’являються в результаті взаємодії ідей, які виникають під час співпраці людей з різними знаннями, досвідом і поглядами на життя. Раптові прозріння можуть відіграти свою роль, проте, як правило, вони розвивають спільну роботу та доповнюють її. Едісона потрібно шанувати за його винаходи (звісно, це була його лабораторія), але кожен винахід з’являвся через роки зусиль, у тому числі й інших людей.

Про об’єднання ідей команди

Об’єднувати ідеї, які колись здавалися протилежними, — це те, що дає змогу розбіжностям, конфліктам і отриманим знанням стати підґрунтям для кінцевого рішення. Інноваційні організації та їхні лідери не відкидають протилежні варіанти протягом тривалого часу, бо розуміють, що коли на їхнє обговорення та випробовування методом спроб і помилок співробітники матимуть достатньо часу, то зможуть отримати хороше поєднання. Також вони відмовляються йти на поступки чи компроміси, що дають змогу приймати найменш погане з гірших рішень або погодитись на запропоноване просто заради особистого спокою.


Про авторів:

Лінда Гілл (Linda Hill) — професорка кафедри бізнесу в Гарвардській бізнес-школі. За версією Thinkers50 ввійшла в десятку провідних управлінців-мислителів світу.

Ґреґ Брандо (Greg Brandeau) — президент і головний виконавчий директор Maker Media, колишній головний директор з технологій у Walt Disney Studios.

Емілі Трулав (Emily Truelove) — дослідниця, яка понад десять років вивчає лідерство, інновації й організаційні зміни. Зараз викладає програму з MBA в Гарвардській бізнес-школі.

Кент Лайнбек (Kent Lineback) — автор, співавтор і напарник бізнес-лідерів у написанні книжок.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Кент Лайнбек):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2616


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua