БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги (Адріан Сливоцький)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги
Автор(и): Адріан Сливоцький
Видавництво: "Видавництво Українського Католицького Університету", — 2019

Опис:

«Давид перемагає: дисципліна неспівмірної перемоги» — це остання книжка бізнес-футуролога Адріана Сливоцького, яка описує нове явище в діловому світі — перемогу невеликих амбітних команд над визначними гігантами у своїх індустріях.

Книжка буде цікавою для всіх українських компаній і команд, які хочуть мислити й діяти глобально, зокрема для стартапів. Вона написана в інтерактивній формі, автор постійно задає читачам запитання, пропрацювавши які, вони можуть вийти на якісно новий рівень у своєму бізнесі. Важливо пам’ятати, що справжню користь від прочитання книжки читач отримає, якщо виконає рекомендації автора та працюватиме над практичними завданнями.

Книжка виходить спершу в Україні, згодом її буде перекладено англійською мовою.


Про автора:

Адріан Сливоцький (Adrian Slywotzky) — один із найвизначніших фахівців сучасного менеджменту, провідний бізнес-футоролог, директор компанії Oliver Wyman. Автор світових бестселерів з питань стратегічного управління "Чи є ваш бізнес цифровим?" (How Digital Is Your Business?), "Зразки отримання прибутків" (Profit Patterns); його книги "Зона прибутку" (The Profit Zone) та "Міграція капіталу" (Value Migration) увійшли у рейтинги найкращих бізнес-книг BusinessWeek та Financial Times. Журнал Industry Week визнав Сливоцького одним із шести найвпливовіших мислителів з менеджменту сьогодення, також він двічі входив до топ-50 бізнес-мислителів світу та топ-25 бізнес-консультантів.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Адріан Сливоцький):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2635


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua