БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



50 найкращих книжок в інфографіці. Інструменти особистої ефективності (Колектив авторів)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: 50 найкращих книжок в інфографіці. Інструменти особистої ефективності
Автор(и): Колектив авторів
Видавництво: "Моноліт-Bizz", — 2020

Опис:

Використовуйте силу візуалізації як дієвий інструмент розвитку!

У новій збірці міститься 50 інфографік, створених на базі найкращих книг з особистої ефективності.

Кожна людина здатна реалізувати мрію. Для цього треба небагато: розуміти, яка вона, і послідовно рухатися в її напрямку. Що ж нам заважає?

Ми часто спотикаємося через те, що не знаємо, чого хочемо. Також нам не вистачає рішучості взятися за те, що по-справжньому цінне. Декому з нас просто бракує навичок правильно розпоряджатися часом, слідувати пріоритетам, розвиватися, комунікувати.

Ця книга — гід по білому полю, що відокремлює вас від вашої мети. Це вичерпний набір інструментів, які допоможуть вам:

Головна особливість цього набору — максимальна практичність і ефективність! Укладачі збірника прочитали за вас сотні книг, заощадивши багато днів пошуку і читання, і вибрали найбільш практико-орієнтовані і перевірені, а також візуалізували методики та ідеї. У вигляді інфографіки вони краще сприймаються і легше запам’ятовуються. А 10 ключових ідей кожної книги нагадають про найважливіше.

Більше немає потреби відкладати читання на потім, із сумом поглядаючи на полицю з книгами, або прокрастинувати, розуміючи, що часу все одно ніколи не з’явиться. Чи готові почати шлях до своєї мети і стати більш ефективним?

Книга видана також російською — "50 лучших книг в инфографике. Инструменты личной эффективности"


ЦИТАТИ ˅

Перші двадцять годин

Існує універсальний алгоритм набуття будь-якого досвіду за 20 годин. Для цього потрібно: розбити навичку на елементи; вивчити кожен елемент; усунути фізичні та психологічні перешкоди, які можуть завадити тренуванням; практикуватися 1-2 години на день, загалом 20 годин.

Сила справжнього

Минулого не існує — є тільки слід у пам’яті, майбутнього не існує — це всього лише проекція розуму, що живе в уяві. Якщо ви більше не хочете завдавати болю ані собі, ані іншим, перестаньте створювати час. Усвідомте, що зараз — все, що у вас є.

Вставай із правої

Саме від наявності структури залежить, чи складеться у вас ранковий розпорядок. Роблячи одне й те ж 30 днів поспіль, ви набудете корисну звичку, яка зробить кожен ваш ранок ефективним без жодних зусиль.

Зроби це завтра

Три ступеня терміновості: «зараз», «сьогодні», «завтра». Якщо ви не лікар і не пожежний, у вашій роботі не повинно бути терміновості «зараз». Справ зі статусом «сьогодні» (рішення задачі в день виникнення) має бути якомога менше. Все інше — «завтра».

Безмежний розум

Кожен може навчитися практично чого завгодно. Щоранку ви прокидаєтеся з оновленим мозком, здатним адаптуватися до будь-яких складних і нових завдань. Але щоб досягти неймовірних результатів, вам доведеться повірити в безмежні можливості мозку.

Сам собі МВА

Багато хто думає, що навчання в бізнес-школі є обов’язковим для підприємця, який бажає досягти високих результатів. Однак більшість мільярдерів ніяких бізнес-шкіл не закінчували, навчившись всьому самостійно.

Читай як професор

Що ви хотіли цим сказати? Художній текст наповнений величезною кількістю символів і підтекстів, розуміючи які можна побачити масу цікавих і захоплюючих смислів — тих, заради яких автор не спав ночами і творив.

Змініть свій мозок!

Усвідомлено керуючи своїм мисленням і поведінкою, ви можете поліпшити стан свого мозку, забезпечивши таким чином позитивні зміни в житті.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Колектив авторів):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2699


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua