БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як пасти котів (Генк Рейнвотер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Як пасти котів
Автор(и): Генк Рейнвотер
Видавництво: "Фабула", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "Herding Cats: A Primer for Programmers Who Lead Programmers" by J. Hank Rainwater

Захисники тварин, не переймайтеся! Ця книжка не про жорстоке поводження з тваринами — жоден пухнастик не постраждає. Вона про тих, хто, як і коти, позбавлені стадного інстинкту, — програмістів, і те, як навчитися ними керувати задля досягнення найамбітніших цілей в IT-індустрії.

Книжка буде корисною для менеджерів різних ланок і самих програмістів.


Про автора:

Генк Рейнвотер (Hank Rainwater) керує програмістами, які розробляють програмне забезпечення для страхової індустрії в компанії Risk Sciences Group в Атланті, штат Джорджія. Понад тридцять років він будував кар’єру у сфері науки та інженерії, розробляв програми Fortran на перфокартах, викладав математику в коледжі, проводив дослідження з питань радіоастрономії, систем управління ракетами й дистанційного технологічного управління, керував створенням вбудованих цифрових систем управління. Як спеціаліст із програмного забезпечення Генк працював консультантом, викладачем, програмістом та керівником груп із розробки продукту в кількох сферах.

Він здобув освіту, отримавши диплом бакалавра фізики та закінчивши аспірантуру за напрямком «Математика й фізика». Також Генк має диплом магістра теології та кілька років провів у місії, виконуючи обов’язки пастора і вчителя в США та закордоном.

Генк вірить, що найважливішим умінням керівників-програмістів є лідерські здібності. До початку кар’єри у сфері розробки програмного забезпечення він не розумів прихованого сенсу цього твердження. Але, роками набуваючи досвіду, він навчився, як то кажуть, відпускати себе й обожнює спілкуватися з творчими особистостями, які намагаються перетворити код на продукт, що матиме попит на ринку.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2703


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua