БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



На шаленій швидкості. Як Tesla Ілона Маска спричинила електричну революцію, яка покладе край нафтовій ері (Геміш Маккензі)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: На шаленій швидкості. Як Tesla Ілона Маска спричинила електричну революцію, яка покладе край нафтовій ері
Автор(и): Геміш Маккензі
Видавництво: "КМ-Букс", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "Insane Mode: How Elon Musk's Tesla Sparked an Electric Revolution to End the Age of Oil" by Hamish McKenzie

Випустивши у 2018 році електричний автомобіль преміум-класу Tesla Model 3 для масового ринку, компанія Tesla кинула виклик не лише автовиробникам з Детройта, які користуються державною підтримкою, а і найбільшим світовим нафтовим корпораціям та їхнім бенефіціарам. Долаючи шалену конкуренцію, вона революційно змінила стосунки суспільства з автотранспортом. Ба більше, компанія заприсяглася, що не зупиниться, допоки дорогами не їздитимуть тільки електричні автомобілі. А сприятимуть цьому не лише потужна інфраструктура самої компанії з її величезною фабрикою акумуляторів, а й стрімке зростання інтересу до електрокарів у світі, насамперед у Китаї, де так багато успішних промисловців, що мають гроші та доступ до міжнародного ринку.

Загалом це історія про американську винахідливість, про бажання і потенціал компанії Tesla разом із Ілоном Маском змінити історію. Тож пристебніть паски безпеки, панове!


Про автора:

Геміш Маккензі (Hamish McKenzie) — письменник із Нової Зеландії, який нині мешкає у Сан-Франциско. Свого часу він займався питаннями комунікації в компаніях Tesla та Kik, а ще раніше працював журналістом, і його інтереси стосувалися переважно технологій та соціальних проблем. Геміш є співзасновником Stubstack, стартап-видання на підписній основі.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Переконлива, виважена та грамотно викладена розповідь про неймовірний шлях Tesla… "На шаленій швидкості" має прочитати кожний, хто цікавиться глибокими, епохальними змінами в автомобільній та енергетичній промисловості". — Ерін Гріффіт, Wired

* * *

"На шаленій швидкості" — це неупереджене бачення однієї х найоптимістичніших історій нашого часу і водночас відкритий виступ проти тих, хто стоїть на шляху сталого розвитку майбутнього". — Наомі Орескес, Гарвардський університет, авторка книги "Торговці сумнівами"

* * *

"На шаленій швидкості" — неймовірна розповідь про те, як Ілон Маск завдяки своїй геніальності та завзятості здолав низку карколомних перешкод та кардинальним чином змінив автомобільну індустрію. Компетентність Геміша Маккензі дала йому змогу представити унікальний і дуже переконливий погляд на Tesla та всі ті компанії, що наслідують її приклад. Для всіх, від підприємців до освітян, ця книга стане настільною". — Нір Еяль, автор бестселера "На гачку. Як створити продукт, що приваблює"

* * *

"У цій книзі, що вже стала класикою бізнесової літератури, розповідає про те, як великі підприємиці долають виклики, доводять скептикам, що вони помилялися, і зрештою змінюють цілі індустрії… Якщо ви плануєте цього року прочитати лише одну бізнес-книгу, то нехай це буде "На шаленій швидкості" Маккензі". — Шон Рейн, автор книги "Війна за китайський гаманець", засновник China Market Research Group


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2713


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua