БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності (Ліз Фослейн, Моллі Вест Даффі)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Емоції на роботі. Як вони сприяють нашій успішності
Автор(и): Ліз Фослейн, Моллі Вест Даффі
Видавництво: "Наш Формат", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "No Hard Feelings: The Secret Power of Embracing Emotions at Work" by Liz Fosslien, Mollie West Duffy

Нам нав’язали, що справжній професіонал придушує свої емоції та не дає волі почуттям. А якщо це неправильно? Експертки з розвитку компаній Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі розвінчують цей міф і запевняють: ігноруючи емоції на роботі, ми ризикуємо припуститися багатьох помилок.

За допомогою прикладів та різноманітних досліджень вони доводять: успішні команди народжуються лише там, де є психологічна безпека і емоційний баланс. Відчуття успіху щодо річного звіту і підвищення зарплатні — значущі емоції, але й радість від схвального емоджі директора, злість на колегу, що не прибрав за собою, чи заздрість — не менш важливі під час роботи.

Чому варто придбати книжку

У цій книжці авторки подають корисні поради та дотепні ілюстрації про ситуації, які виникали майже за кожним робочим столом. Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі доведуть, чому варто припинити пригнічувати свої емоції на роботі, знайти правильні канали спрямування заздрості й тривоги, створити краще і приємніше робоче місце та нарешті полюбити понеділок.

Для кого книжка

Для всіх, хто відчував самотність, нудьгу, розчарування, перенавантаження або невпевненість на роботі, а також для менеджерів, які прагнуть створити успішну команду й культуру.


ЦИТАТИ ˅

Що важливіше за емоційний інтелект

Припускаємо, що ви чули про емоційний інтелект (EQ) — здатність розпізнавати і розуміти те, як почуваєтесь ви самі й довколишні. Та справжні досягнення на роботі вимагають ступити на крок далі від емоційного інтелекту: ви маєте бути розумно емоційними. Це означає, що передання ваших почуттів має відповідати конкретній ситуації. Для цього потрібно вільно володіти емоціями — продуктивно помічати емоцію та знати, як і коли перетворити відчуття на здорову дію.

Про післяробочий ритуал

Вашому мозку буде краще, якщо він знатиме сигнал «Роботу скінчено!». Ось кілька ідей: підіть додому пішки або поїдьте на велосипеді (навіть короткі періоди фізичного навантаження корисні), медитуйте дорогою додому, слухайте музику, читайте журнал або піднімайте гирі (деякі дослідження показують, що тренування з вагою поліпшує настрій краще, ніж кардіонавантаження).

День в офісі


Про авторів:

Ліз Фослейн (Liz Fosslien) — директорка з контенту Humu, компанії, яка за допомогою поведінкових наук працює над покращенням команд. Колонки та ілюстрації Ліз були опубліковані в таких виданнях, як The Economist, The New York Times, NPR та Freakonomics.

Моллі Вест Даффі (Mollie West Duffy) — експертка з організаційного та лідерського розвитку, колишня провідна організаційна дизайнерка у світовій інноваційній компанії IDEO. Публікується в таких виданнях, як Harvard Business Review, Entrepreneur, Fast Company та Quartz.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Ця книга одна з найбільш оригінальних, проникливих і насичених гумором ділових книг, які я читав останнім часом. Вона змінить вашу думку про роль почуттів на робочому місці". — Кел Ньюпорт, автор книги «Не турбувати. Як сфокусуватися в інформаційному шумі!»

* * *

"Ліз Фослейн та Моллі Вест Даффі говорять про замовчувану, але актуальну тему — як емоції в офісі впливають на нашу здатність бути лідером та процвітати на кожному рівні нашої кар’єри". — Адам Дж. Курц, художник та автор книги «Речі — це те, що ти з них робиш»


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2726


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua