БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Несвідомий брендинг. Як нейробіологія може посилити (та надихнути) маркетинг (Дуглас ван Праєт)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Несвідомий брендинг. Як нейробіологія може посилити (та надихнути) маркетинг
Автор(и): Дуглас ван Праєт
Видавництво: "Фабула", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "Unconscious Branding: How Neuroscience can Empower (and Inspire) Marketing" by Douglas Van Praet

Упродовж усього життя нас оточують бренди: одяг, їжа, розваги, всесвітньо відомі імена. Їх усіх об’єднує одне — вони хочуть нам сподобатися. І багатьом це вдається настільки, що ми не уявляємо свого повсякдення без них. Але як? Який секрет успіху тих чи інших брендів? Чому хтось водномить досягає успіху і злітає на вершину популярності, а інші компанії в той же час втрачають усе через один необдуманий маркетинговий крок? Відповідь криється в людській підсвідомості. Несвідомий брендинг — ось сфера багаторічних досліджень Дугласа ван Праєта.

Книжка буде цікавою як людям, зайнятим у сфері маркетингу, так і покупцям, до яких ми з вами належимо. Автор не претендує на новизну пропонованого матеріалу, про що прямо і говорить. У книжці є багато посилань на різні джерела, які стосуються як маркетингу, так і нейробіології.

Із «Несвідомого брендингу» ви дізнаєтеся, як наше прагнення до соціалізації та визнання впливає на кожен найменший вибір тоді, коли ми самі цього не усвідомлюємо.

Книга видана також російською — "Бессознательный брендинг. Использование в маркетинге новейших достижений нейробиологии"


Про автора:

Дуглас Ван Праєт (Douglas Van Praet) — виконавчий віце-президент рекламного агентства DeutschLA. Спеціаліст із брендингу і поведінкової психології, один із піонерів нейромаркетингу. Його унікальний комплексний підхід, створений із застосуванням поведінкової терапії та нейробіології, дозволив розробити ефективні та яскраві рекламні кампанії для багатьох найуспішніших світових брендів.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2832


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua