БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Чому так багато некомпетентних чоловіків стають лідерами (і як це змінити)? (Томас Чаморро-Премузік)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Чому так багато некомпетентних чоловіків стають лідерами (і як це змінити)?
Автор(и): Томас Чаморро-Премузік
Видавництво: "Vivat", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "Why Do So Many Incompetent Men Become Leaders? (And How to Fix It)" by Tomas Chamorro-Premuzic

У цій провокаційній книжці порушено два питання: чому некомпетентним чоловікам легко стати лідерами і чому компетентним людям, особливо жінкам, важко рухатися вперед? Після багатьох років досліджень автор виснував, що чимало організацій ототожнює лідерський потенціал з кількома деструктивними особистісними рисами, як-от самовпевненість і нарцисизм.

Ці риси можуть посприяти в здобутті керівної посади, але вони однозначно матимуть негативні наслідки в подальшій роботі. Коли компетентних жінок і чоловіків, які не відповідають стереотипам, несправедливо ігнорують, уся компанія страждає від наслідків і результатом стає зіпсована та неефективна система.

Томас Чаморро-Премузік переконаний, що є альтернативний шлях. На сторінках цього видання автор зрозуміло й натхненно демонструє, що насправді потрібно для лідерства і які методи допоможуть у виборі відповідальних і компетентних працівників.


Про автора:

Томас Чаморро-Премузік (Tomas Chamorro-Premuzic) — професор бізнес-психології в Університетському коледжі Лондона, викладав у Нью-Йоркському університеті та Лондонській школі економіки. Автор семи книг і більше ста наукових робіт. Частий учасник ТБ-програм BBC і CNN, регулярно друкується в Harvard Business Review.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2838


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua