БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Змінюючи правила гри. Як лідери, новатори та візіонери перемагають у житті (Дейв Еспрі)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Змінюючи правила гри. Як лідери, новатори та візіонери перемагають у житті
Автор(и): Дейв Еспрі
Видавництво: "Vivat", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Game Changers: What Leaders, Innovators, and Mavericks Do to Win at Life" by Dave Asprey

Від «батька біохакінгу» 46 науково обґрунтованих та ефективних законів для тих, хто хоче стати щасливішим, здоровішим та успішнішим

Як прожити довше й надерти більше дуп.

Прагнучи щось змінити у власному житті, ви можете дотримуватися перевіреного шляху та наслідувати стандартні приклади. Натомість автор цієї книжки пропонує орієнтуватися на тих, хто змінює правила гри, іде всупереч звичним методам та сміливо ризикує. Він опитав понад 450 людей, які змінили світ завдяки своїм відкриттям: науковців, що здійснили проривні дослідження, психологів, митців, бізнес-лідерів.

Ці новатори й вам допоможуть бути у виграші: вони порадять, як позбутися страхів, перестати зациклюватися на негативному досвіді, мати здоровіший сон, вийти за межі шаблонів мислення, і запропонують ще безліч перевірених способів щодо того, як поліпшити самопочуття та продуктивність.

Книга видана також російською — "Меняя правила. Что помогает лидерам, новаторам и неординарным личностям побеждать"


ВІД АВТОРА ˅
Ця книжка не вчитиме вас, що робити. Вона радше дасть дорожню карту, що допоможе розставити пріоритети, і підкаже техніки, завдяки яким ви помітно збільшите ефективність на шляху до мети. Послідовність дій має значення. Якщо намагатиметеся випробувати інструменти й техніки, перш ніж визначите пріоритети, нічого не вдасться. Однак, досліджуючи пріоритети тих, хто змінює правила гри, визначаючи власні пріоритети, а потім вибираючи в цій книжці найвідповідніші способи як досягти мети, ви зможете поліпшити найважливіші сфери свого життя.

Щоб спростити завдання, усі техніки розбиті на розділи відповідно до законів, що узагальнюють основні поради моїх високоефективних гостей; деякі методи концентровані, інші натомість розбавлені хитрощами, які ви, імовірно, схочете випробувати, якщо вони збігатимуться з вашими вподобаннями. На таку структуру та стиль мене надихнула книжка «48 законів влади» (The 48 Laws of Power) Роберта Ґріна, одного зі світочів, у якого я брав інтерв’ю під час програми й чиї книжки змінили життя мільйонів людей, зокрема й моє. Закони розподілені на три категорії; якщо зосередитеся на них, зможете розширити свій горизонт та навчитися любити життя, досягаючи вершин, — і станете розумнішими, швидшими та щасливішими.


Про автора:

Дейв Еспрі (Dave Asprey) — технологічний підприємець із Кремнієвої долини; професійний біохакер; генеральний директор та засновник Bulletproof 360, Inc., автор бестселерів за версією The New York Times «Сила в голові» (Head Strong) та «Куленепробивна дієта» (The Bulletproof Diet); творець куленепробивної кави та власник «Куленепробивного радіо»; ведучий подкасту, який отримав нагороду Webby.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2868


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua