БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Сам собі стартап. Як адаптуватися до майбутнього, інвестувати в себе і трансформувати свою кар’єру (Рейд Гоффман, Бен Касноча)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Сам собі стартап. Як адаптуватися до майбутнього, інвестувати в себе і трансформувати свою кар’єру
Автор(и): Рейд Гоффман, Бен Касноча
Видавництво: "КМ-Букс", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "The Start-Up of You: Adapt to the Future, Invest in Yourself, and Transform Your Career" by Reid Hoffman, Ben Casnocha

Співзасновник і президент компанії LinkedIn Рейд Гоффман і Бен Касноча пропонують революційну книжку про те, як застосовувати стратегії успішного підприємництва до власної кар’єри, — іншими словами, як досягти такої незалежності, коли ти "сам собі стартап".

У світі, де панує величезна конкуренція на глобальному ринку праці, а в усіх галузях ламаються звичні підходи, стабільна робота відійшла в минуле, тому в своїй кар’єрі ми можемо покладатися лише на себе. У ці непевні часи ключ до успіху — думати і діяти як підприємець: потрібні гнучкість, інноваційний підхід, уміння створювати мережі корисних знайомств і вирізнятися з натовпу. Саме цього й навчають Гоффман і Касноча в своєму наснажливому і напрочуд практичному пораднику.

Книга видана також російською — "Жизнь как стартап. Строй карьеру по законам Кремниевой долины"


Про авторів:

Рейд Гоффман (Reid Hoffman) — американський інтернет-підприємець, венчурний капіталіст та автор. Був співзасновником та виконавчим директором LinkedIn, орієнтованої на бізнес соціальної мережі. Є партнером венчурної фірми Greylock Partners.

Бен Касноча (Ben Casnocha) — американський письменник, підприємець та інвестор. Є співзасновником і партнером венчурної компанії Village Global. Журнал Businessweek включив Бена в список найкращих молодих підприємців Америки, а сайт Politicsonline назвав його одним із найвпливовіших людей у світі інтернету та політики.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Рейд Гоффман):

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Бен Касноча):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2876


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua