БИЗНЕС-КНИГИ

названиеавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Netflix і культура інновацій (Рід Хастінгс, Ерін Мейер)

КУПИТЬ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Название: Netflix і культура інновацій
Автор(ы): Рід Хастінгс, Ерін Мейер
Издательство: "Vivat", — 2021

Описание:

Оригінал (англ.): "No Rules Rules: Netflix and the Culture of Reinvention" by Reed Hastings, Erin Meyer

До Netflix щороку хоче долучитися безліч фахівців, а вже сформована команда — лояльна, щаслива та ефективна. У Netflix немає чітких правил, проте кожен виконує завдання максимально якісно. Рід Гастінгс та Ерін Маєр проаналізували історію успіху цієї компанії й визначили, чому бізнесів багато, але інноваційними та прогресивними серед них стають одиниці.

Секрет Netflix — у людях: уся команда працює злагоджено тільки тоді, коли кожен її учасник почувається комфортно і знає, що він — важливий елемент системи, а не абстрактна робоча одиниця. У цій книжці ви знайдете поради, як створити компанію, у якій хочеться працювати та впроваджувати інновації. Крім того, ви дізнаєтеся про залаштунки роботи в найбільшому стримінговому сервісі, який досягнув неабияких успіхів завдяки унікальній корпоративній культурі.

Книга видана також російською — "Никаких правил. Уникальная культура Netflix"


Про авторів:

Рід Гастінгс (Reed Hastings) — підприємець, співзасновник і генеральний директор компанії Netflix. У 1988 році здобув ступінь магістра в галузі штучного інтелекту у Стенфордському університеті. З 2000 до 2004 року Рід входив до складу Ради з питань освіти штату Каліфорнія й досі активно займається доброчинною діяльністю.

Ерін Маєр (Erin Meyer) — професорка провідної міжнародної бізнес-школи INSEAD, авторка книжки «Культурна карта. Бар’єри міжкультурного спілкування в бізнесі». Її статті публікували Harvard Business Review, The New York Times і Forbes. У 2019 році Ерін увійшла до рейтингу Thinkers50 як одна з найвпливовіших бізнес-авторів у світі.


Зміст:


Стаття по книзі:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2900


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua