БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Економіка вражень. Битва за час, увагу та гроші клієнта (Джозеф Пайн II, Джеймс Ґілмор)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Економіка вражень. Битва за час, увагу та гроші клієнта
Автор(и): Джозеф Пайн II, Джеймс Ґілмор
Видавництво: "Vivat", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "The Experience Economy" by B. Joseph Pine II, James H. Gilmore

Термін «економіка вражень» уперше вжили Б. Джозеф Пайн II та Джеймс Г. Ґілмор 1998 р.: це наступна економіка, що йде за аграрною, промисловою та економікою послуг. Автори стверджують: підприємствам треба створювати унікальні зв’язки, щоб завоювати прихильність клієнтів, а пам’ять сама стає продуктом — враженнями. Адже сучасні споживачі прагнуть більшого, їм потрібні емоції та досвід, за якими вони захочуть прийти ще. У боротьбі за свого споживача бізнес має запропонувати унікальну цінність, яка вирізнятиме його з-поміж інших. Власникам Apple, Starbucks та LEGO вдалося винайти переваги, завдяки яким бренд став неповторним, і автори аналізують їхній підхід.

Пайн і Ґілмор, як професійні консультанти з питань формування економіки вражень, розробили стратегію розвитку компаній у нових умовах, застосувавши власний, сформований за понад 25 років практики досвід, із яким можна ознайомитись у цій книжці.

Книга видана також російською — "Экономика впечатлений. Как превратить покупку в захватывающее действие"


Про авторів:

Б. Джозеф Пайн ІІ (B. Joseph Pine II) — відомий автор, спікер і радник з менеджменту компаній зі списку Fortune 500 і низки стартапів. Обіймав керівні посади в IBM. Пише статті для Harvard Business Review, The Wall Street Journal та інших. Викладач у Школі професійних досліджень при Колумбійському університеті. Виступав з промовами в престижних університетах, на Всесвітньому економічному форумі, на TED, у MIT Design Lab. Його часто цитують у Forbes, The New York Times, USA TODAY тощо.

Джеймс Г. Ґілмор (James H. Gilmore) — ад’юнкт-професор на кафедрі інновацій та дизайну в Школі менеджменту імені Везергеда при Західному резервному університеті Кейса і науковий співробітник Інституту Баттена в Школі бізнесу імені Дардена при Університеті Вірджинії.

Пайн і Ґілмор — автори книжок про бізнес-стратегії, співзасновники студії Strategic Horizons LLP, яка допомагає компаніям збільшувати цінність власних продуктів.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джозеф Пайн II):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2932


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua